Cea mai recentă poză a Pamelei Anderson, nemachiată - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre cea mai recentă apariţie în public a Pamelei Anderson, despre apariţia pe scenă a Innei şi despre cuplurile care s-au despărţit în 2009. Printre alte subiecte, Anda Adam a realizat un cover pe melodia lui Celine Dion “Don’t Save It All For Christmas Day!”, iar Andra a mărturisit că uneori Măruţă îi creează probleme cu alte artiste.


Cea mai recentă poză a Pamelei Anderson, nemachiată

Chiar înainte de Crăciun, Pamela a fost criticată în publicaţiile mondene din Marea Britanie, după ce a fost fotografiată în dimineaţa zilei de 22 decembrie, în momentul în care venea la repetiţii, nemachiată şi nefardată. „Avem parte de varianta neatrăgătoare a Pamelei Anderson", s-au plâns ziariştii de monden englezi, scrie Click!

Inna, surprinsă în fundul gol pe scenă!

A urcat în vârful clasamentelor muzicale atât din ţară, cât şi din străinătate, cu melodiile sale antrenante, dar iată că Inna ţine pasul cu solistele de top şi în ceea ce priveşte vestimentaţia.

Îmbrăcată cuminţel la debutul său de anul trecut, solista a devenit, acum, mult mai îndrăzneaţă, afisându-şi formele apetisante chiar ostentativ. Cântăreaţa a venit îmbrăcată într-un body decoltat, care i-a lăsat la vedere atât sânii, dar mai ales posteriorul obraznic, scrie Click!

Despărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009

Despărţiri, împăcări, căsătorii şi divorţuri, toate acestea au satisfăcut pofta de senzaţional a fanilor în 2009. Între despărţirile şi împăcările celebre ale anului care tocmai se încheie există, cu siguranţă, şi rupturi la care nu ne aşteptam, dar şi reuniri care pe unii i-au bucurat.

Iulia Vântur şi Marius Moga, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă, Daniela Györfi şi George Tal, Cabral şi Andreea Pătraşcu, Ion Dichiseanu şi Simona sunt doar câteva dintre cuplurile care s-au despărţit în acest an, scrie Libertatea.

Andra: "Unele vedete se iau de mine pentru modul în care le critică Măruţă"

Andra a mărturisit că are "mici certuri" cu vedetele din showbizul românesc, întrucât soţul ei, Măruţă, nu are numai cuvinte de laudă la adresa unora, scrie Cancan.

"Ca şi artist nu prea îmi convine pentru că eu sunt prietenă cu majoritatea artiştilor şi le spun mereu că nu sunt eu de vină. Uneori îl cert că s-a luat prea tare de cineva, dar el îşi face meseria"

Anda Adam le face fanilor o surpriză de Crăciun!

Cântăreaţa Anda Adam a realizat un cover pe melodia lui Celine Dion “Don’t Save It All For Christmas Day!”, scrie Libertatea.

Melodia este ideală pentru a te introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă, să fie ascultată în timp ce iei masa cu familia sau oferi cadouri celor dragi.






Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite