"Obama The Menteng Kid", un film despre copilăria preşedintelui american în Indonezia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fimul "Obama The Menteng Kid" prezintă cei patru ani din copilăria lui Barack Obama i-a petrecut în Indonezia şi a fost lansat în capitala Jakarta, potrivit BBC.

Pelicula "Obama The Menteng Kid", bazată pe un roman omonim, este o biografie fictivă a băiatului care a ajuns preşedintele Statelor Unite ale Americii. Din distribuţia peliculei, a cărei producţie a costat un milion de dolari, fac parte actori indonezieni mai puţin cunoscuţi.

Potrivit BBC, titlul se referă la cartierul din Jakarta unde a locuit Obama timp de patru ani. Actualul preşedinte al SUA a locuit în cartierul Menteng din Jakarta între 1967 şi 1971, alături de mama sa şi de tatăl său vitreg indonezian.

Am vrut să facem filmul din punctul de vedere al copilului. Nu am vrut să intrăm în politică, nici în probleme religioase, a declarat producătorul fimului, Raam Punjabi.

Hasan Farooq Ali, în vârstă de 14 ani, care interpretează rolul lui Obama în film, spune că la filmări a învăţat mute despre toleranţă şi despre acceptarea diferenţelor între oameni.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite