Navă de croazieră de lux, la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costa Mediterranea, una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume, a făcut o escală de o zi în România. Imensul hotel plutitor a sosit duminică dimineaţă în Portul Constanţa.

Costa Mediterranea are la bord 2.091 de pasageri, cei mai mulţi fiind germani şi americani. Turiştii au vizitat obiectivele din zona istorică a Constanţei, apoi şi-au ales destinaţii ca Delta Dunării sau Bucureşti pentru a-şi petrece ziua de duminică. Turiştii de pe vas au la dispoziţie restaurante, piscine, chiar şi o pistă pentru jogging, iar vasul este decorat cu mobilă în stil renascentist şi baroc.

Dacă pentru cei peste 2.000 de turişti acostarea în Portul Constanţa a fost doar o altă escală din sejur, pentru românii care lucrează pe vas a fost un bun prilej de a-şi revedea familiile. Printre ei, o absolventă de Litere de 25 de ani, din Braşov, consultant de vânzări pe imensul hotel plutitor. „Este primul meu contract şi mă pregătesc pentru al doilea. Este greu, dar am absolvit Facultatea de Litere şi nu am nicio speranţă aici", a declarat Alexandra Fodorea.

„Am venit să o vedem pe fiica noastră şi nava pe care lucrează, despre care am citit pe internet", au spus Gheorghe şi Geta Fodorea, părinţii fetei. Aseară, vasul ce venea de la Istanbul a plecat spre Odessa. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite