Moroşanu: «Îl fac praf pe fostul iubit al Magdei» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre ameninţarea lui Moroşanu la adresa fostului iubit al Magdei, noile poze cu Bianca Drăguşanu şi posibila înlocuire a Adrianei Bahmuţeanu cu Monica Columbeanu. Printre alte subiecte, Bianca l-a eliminat pe Cristea din viaţa ei, iar Lucian, soţul Andreei Bănică, a făcut circ la petrecerea fetiţei sal. 

Moroşanu: «Îl fac praf pe fostul iubit al Magdei»

Fericit că a reuşit să o ajute pe Magda şi să-i ofere un viitor Ralucăi, fetiţa partenerei sale de la “Dansez pentru tine” (PRO TV), Cătălin Moroşanu e însă neînduplecat în ceea ce-l priveşte pe Dragoş, fostul iubit al perechii sale din ringul de dans.“Magda e prietena mea, o voi ajuta cum pot, cât pot, de fiecare dată când va avea nevoie. Dragoş, îţi transmit prin ziarul Libertatea, dacă mai dai în ea, te rup în bătaie! Îl fac praf, i-am promis asta Magdei, iar eu întotdeauna mă ţin de promisiuni”, a  spus simpaticul luptător K1.

Bianca Drăguşanu a pozat sexy şi cu femei!

A şocat cu apariţia la emisiunea „Din dragoste", a fost protagonista multor filmuleţe sexy, de dormitor, a pozat şi în celebra revistă Playboy. Bianca Drăguşanu (28 de ani) s-a născut parcă pentru a-şi da hainele jos şi şi-a dat seama din timp de acest talent. Fotoreporterii site-ului www.mrpaparazzi.ro au intrat în posesia unor fotografii incendiare, în care iubita lui Cătălin Botezatu se juca în faţa aparatului de fotografiat împreună cu o prietenă, scrie Click.

Moni, dorită în locul lui Bahmu la Kanal D!

Lovitură de teatru la Kanal D! Una dintre cele mai populare vedete ale postului, Adriana Bahmuţeanu, e decisă să-şi dea demisia. În locul ei este dorită Monica Columbeanu, dar soţia lui Iri încă îşi negociază la sânge contractul. Prezenţa Monicăi la show-urile tv este răsplătită cu 3.000 de euro şi se pare că aceasta este suma pe care vedeta şi-o doreşte pentru fiecare ediţie a emisiunii pe care ar urma să o prezinte, potrivit Click.

 Bianca l-a eliminat pe Cristea din viaţa ei

Dinamovistul Adrian Cristea a fost convocat de Bianca Drăguşanu la o discuţie de... adio. De teamă să nu-l piardă din nou pe Cătălin Botezatu, pe care a reuşit cu greu să-l înduplece să se întoarcă în viaţa ei, blonda i-a interzis, se pare, fotbalistului să mai ia legătura cu ea. Se pare că Bianca i-a impus fotbalistului să nu o mai caute niciodată şi să renunţe la ideea că se mai pot vedea, chiar şi ca amici, potrivit Cancan.

Lucian, soţul Andreei Bănică, circ la petrecerea fetiţei sale

Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, a vrut să intre cu maşina în Parcul Carol din Capitală, dar nu a fost lăsat de poliţiştii comunitari. Aşa că, fără sfială, i-a înjurat ca la uşa cortului. Câţiva martori au dezvăluit că l-au auzit pe Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, înjurându-i, vineri seara, pe poliţiştii comunitari din Parcul Carol, din Capitală, pentru că nu i-au permis să intre cu jeep-ul până la Restaurantul Dineş, unde avea loc petrecerea ruperii turtei fetiţei sale, Sofia-Maria, scrie Libertatea.




Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite