Moni îşi iese din minţi când e întrebată de Iri - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre accesul de furie al Monicăi Columbeanu, suspendarea permisului lui Voicu Pânzar şi Plimbarea lui Voicu şi a Biancăi la Deva. Printre alte subiecte, Bote se teme să nu facă un nou infarct, iar Mândruţă spune despre Moni că are un singur neuron care abia mai respiră.

Moni îşi iese din minţi când e întrebată de Iri

Desele escapade nocturne ale soţului şi-au pus amprenta asupra nervilor Monicăi Columbeanu. Sătulă, probabil, de comportamentul lui Iri, tânăra se enervează cumplit atunci când este întrebată despre acesta. Vineri seara, Monica a ieşit în oraş, moment în care a fost abordată de reporterii Cancan, care au întrebat-o de ce nu a însoţit-o şi Irinel. Tânăra a devenit brusc un alt om: a pus mâna pe camera video a reporterului şi a început să tragă de ea. "Băi băiatule, ţi-o rup în zece!", striga Monica. Iar doamna Columbeanu s-a ţinut de cuvânt şi nu s-a lăsat până nu a distrus camera.

Mândruţă: «Moni are un singur neuron care abia mai respiră!»

Ascensiunea fulminantă a Monicăi Columbeanu în lumea mondenă încă îi mai miră pe mulţi prezentatori tv, scrie Click. Ultimul care a luat-o în colimator pe soţia lui Irinel Columbeanu este Lucian Mândruţă, care i-a adresat o ploaie de complimente la propria emisiune, „Pâine şi circ" (Antena 1): „Monica Columbeanu nu a spus nici o replică inteligentă pe care să o reţin. Are un singur neuron şi ăla abia mai respiră".

Cătălin Botezatu: «Mi-e frică de un nou infarct»

Cele două luni de repetiţii istovitoare la "Dansez pentru tine" şi-au pus serios amprenta asupra stării de sănătate a lui Bote. Din cauza efortului, designer-ul acuză grave dureri în capul pieptului şi se teme să nu ajungă la spital. Suferind de inimă, designer-ul şi-a pus în joc sănătatea la acest concurs, iar acum resimte din plin efectele efortului susţinut: "Tuşesc şi am dureri mari în piept. Nu pot să dorm noaptea, iar acum nu am timp de odihnă, pentru că am foarte multe prezentări de modă. Sper să nu ajung la spital, eu am mai făcut infarct de două ori, iar medicii m-au salvat", a declarat Bote pentru Click.

Bianca, la Deva cu Cristea

Chiar dacă amandoi neagă că ar avea o relaţie, Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, şi Adrian Cristea sunt impreună! Ei au fost văzuţi, weekendul trecut, plimbandu-se de mână prin Deva.Cei doi au stat ceva mai mult timp la Deva, unde s-au plimbat liniştiţi, ţinându-se de mână, prin parc, părând foarte fericiţi şi râzând tot timpul. Mai mult, Bianca şi Adrian s-au distrat, sâmbătă seara, în cel mai fiţos club din Deva, Bobo. Dimineaţa zilei de ieri cei doi şi-au petrecut-o în cel mai romantic mod cu putinţă: s-au oprit la poalele dealului pe care e construită cetatea Devei şi au băut o cafea, zâmbindu-şi şi alintându-se reciproc tot timpul, potrivit Libertatea.

Ricky, prins beat la volan! A rămas fără permis trei luni

Voicu Pânzar a fost prins beat la volan în cursul nopţii de duminică la ora 02:00. Ricky a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool în aerul expirat, scrie Cancan. Voicu a refuzat să le prezinte actele poliţiştilor însă oamenii legii l-au verificat în baza de date şi au stabilit că este posesor al unui permis auto. Ricky a fost amendat şi  înştiinţat că va rămâne fără carnet de conducere pentru 90 de zile.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite