Moni a anunţat tariful pentru o paradă topless - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre tariful Monicăi Columbeanu la prezentările nud, acuzaţiile aduse lui Mitoşeru şi părerea Elenei Băsescu despre căsătorie. Printre alte subiecte, Mândruţă ar putea pleca de la Antena 1, iar Giulia a fost emo.

Citiţi şi: Criza a înjumătăţit onorariile artiştilor

Moni a anunţat tariful pentru o paradă topless

Credeaţi că n-o veţi vedea niciodată pe Moni în sânii goi? Ei bine, se pare că doamna Columbeanu ar accepta să defileze doar cu pietricele şi desene pe sâni contra sumei de 5.000 de euro, potrivit Click. "Prima dată m-a refuzat, spunându-mi că sunt prea sărac să o am eu pe ea într-o prezentare, deşi am plătit-o în nenumărate rânduri cu 500 de euro la diverse prezentări", îşi aminteşte Adrian Pescariu.

"Face striptease în timp ce fiica mea e sub pământ"

Logodnica lui Mihai Mitoşeru, Cristina Duca, a murit în vara anului 2000, într-un accident de circulaţie produs de Mitoşeru, care se afla la volan când maşina în care se aflau s-a răsturnat. Fostul prezentator TV a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, o pedeapsă insignifiantă pentru cel care a fugit de la locul accidentului abandonându-şi iubita în agonie, şi apoi a minţit în anchetă, crede tatăl ei, Ştefan Duca, scrie Cancan."Dacă nu fugea ca un laş, fiica mea trăia astăzi...Acum el face striptease în timp ce fiica mea e sub pământ", spune tatăl îndurerat, care îşi caută dreptatea chiar şi la CEDO, considerând că magistraţii nu l-au judecat corect.

Elena Băsescu: «Dacă mă voi mărita, o voi face ca la carte»

Elena Băsescu îşi trăieşte povestea de iubire cu Bogdan Ionescu, alias “Syda”, departe de ochii presei şi ai publicului, scrie Libertatea. Cei doi amorezi preferă să se întâlnească în străinătate. Chiar dacă se declară fericită cu noul ei iubit, mezina preşedintelui recunoaşte că îi e puţin frică de căsătorie, mai ales că s-a obişnuit să locuiască cu părinţii.Iubitul meu mi-a cumpărat mai multe inele, cu diverse ocazii, ultimul chiar de Crăciun. Le port cu mare drag. Ne înţelegem bine, e o relaţie serioasă, nu se compară cu ce-a fost până acum. Dacă mă voi mărita, am s-o fac ca la carte", povesteşte Elena Băsescu.

«Executat» în timp ce era în concediu

Dacă până acum se specula că Lucian Mândruţă va fi mutat de la Antena 1 la Antena 3, ultimele zvonuri susţin că trustul de presă va înceta orice fel de colaborare cu acesta, scrie Click. Specialiştii din Anglia, angajaţi pentru "împrospătarea" postului, ar fi considerat că implicarea lui în "scandalul amanta" nu se potriveşte cu "imaginea" televiziunii patronate de fiica magnatului Dan Voiculescu.

Giulia Anghelescu: "Am fost emo şi m-am îndrăgostit de Marilyn Manson"

Giulia a fost îndrăgostită de Marilyn Manson şi a trecut printr-o perioadă "emo", scrie Libertatea. "Am avut o perioadă emo în viaţa mea... poate nu emo în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu eram tristă, dar mă machiam cu negru şi îmi făceam unghiile în nuanţe închise. Mi-au plăcut foarte mult Marilyn Manson, eram pur şi simplu îndrăgostită de el. Părinţii şi-au dat seama că este doar o fază prin care trec şi m-au lăsat în pace... Dar s-au speriat puţin când mi-am mutat patul în mijlocul camerei, iar pe marginea lui aveam lumânări. De asemenea, pereţii erau plini cu postere cu Manson. La un moment dat am vrut să vopsesc pereţii camerei mele în negru, dar m-am oprit la timp!", a povestit Giulia.




Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite