Moni i-a plătit lui Irinel dansatoare în sânii goi! - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre petrecerea organizată de Moni pentru aniversarea soţului, mesajul de încurajare transmis Paulei Seling de părinţi şi cât de dotat este Toja. Printre alte subiecte, Badea se amuză pe seama lui Moga, iar Andreea Marin l-a forţat pe Ştefan Bănică să se afişeze cu ea.

Moni i-a plătit lui Irinel dansatoare în sânii goi!

Şampanie scumpă, tort de frişcă, specialităţi culinare mediteraneene şi dansatoare cu sânii acoperiţi doar de mărgele, aşa a sărbătorit Irinel de ziua lui. Soţii Columbeanu au renunţat la petrecerile fastuoase şi au petrecut în clubul Bellagio, în compania câtorva prieteni, până la 4.oo dimineaţa, potrivit Click.

Badea se amuză pe seama lui Moga

Realizatorul emisiunii „În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, a ironizat ţinuta de gală cu care artistul s-a prezentat la o petrecere mondenă, scrie Cancan. După ce a postat două imagini în care apăreau el şi Carmen, acesta a mai adăugat încă una care îi înfăţişa pe Marius Moga şi Iulia Vântur. Deşi nu a scris decât „Fotografia mea preferată" este evident că a dorit să sublinieze nepotrivirea vestimentară şi de statură dintre artist şi vedeta PRO TV.

L-a forţat pe Ştefan Bănică să se afişeze cu ea

După ce revista Ciao! şi ziarul Cancan au semnalat în mai multe rânduri problemele ivite între soţii Marin Bănică, cei doi au venit împreună, joi seara, la un eveniment monden, unde Ştefan a părut stânjenit, de parcă ar fi fost obligat să o însoţească pe Andreea, pentru a salva aparenţele. Deşi obişnuieşte să etaleze rochii elegante şi tocuri de peste 10 centimetri, Andreea Marin a ales o vestimentaţie sport, fiind, probabil convinsă de Ştefan să poarte sandale fară toc pentru a nu fi obligat să o privească de jos. Chiar şi cu acest truc folosit, soţii Bănică tot nu au reuşit să mascheze diferenţa de câţiva centimetri în favoarea Andreei.

Părinţii Paulei Seling: «Paula, să nu fii iepuraş!»

Noapte albă pentru părinţii Paulei Seling. Maria şi Ruben Seling au urmărit cu sufletul la gură semifinala Eurovisionului, în casa lor din localitatea maramureşeană din Remetea Chioarului, alături de reporterul Click! "Au cântat impecabil", au spus ei, bucuroşi la vestea calificării în finală.

Toja are penisul de 27 de centimetri

"Columbianul e foarte dotat!", a spus, pentru Libertatea,  manechinul Maria Andreescu,, cea cu care stelistul Juan Carlos Toja (25 de ani) a avut pană de curând o relaţie amoroasă, care a durat câteva luni. Dacă pe teren nu a arătat mai nimic, încheind sezonul cu Steaua abia pe locul 4, mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja are totuşi cu ce se lăuda: e un adevărat macho al Bucureştiului.




Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite