Mizerie, moloz şi instalaţii sanitare defecte în căminele studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti au găsit mizerie, pereţi nezugrăviţi şi instalaţii sanitare defecte în 21 dintre cele 87 de cămine studenţeşti controlate.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti au găsit mizerie, pereţi nezugrăviţi şi instalaţii sanitare defecte în 21 dintre cele 87 de cămine studenţeşti controlate. Conducerile universităţilor susţin că totul este în regulă şi că studenţii se vor putea caza fără probleme la 1 octombrie. “În cămine se lucrează pentru primirea studenţilor la 1 octombrie.

Poate că s-au găsit nereguli, nu contest acest lucru, dar suntem în reparaţii, e normal”, ne-a spus prof. Florian Popa, rector la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

Căminele găsite în neregulă aparţin de Universitatea de Arhitectură, Universitatea de Construcţii, Universitatea de Medicină şi Farmacie, Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea Bucureşti şi Universitatea Politehnica. În urma controalelor, cele 21 de cămine găsite în neregulă nu au primit aviz sanitar de funcţionare şi, teoretic, nu pot caza studenţi.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite