Misterioasa moarte a inginerului agronom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investigaţiile în cazul inginerului agronom Ion Ionescu, găsit mort, sâmbătă, pe un câmp din comuna teleormăneană Bujoreni, nu au dus încă la o concluzie certă. Reprezentanţii

Investigaţiile în cazul inginerului agronom Ion Ionescu, găsit mort, sâmbătă, pe un câmp din comuna teleormăneană Bujoreni, nu au dus încă la o concluzie certă. Reprezentanţii Ministerului Transporturilor susţin că este puţin probabil ca inginerul să fi fost lovit de aparatul de zbor.

Procurorii care instrumentează cazul spun însă că nu pot da un verdict clar. "Până nu vedem rapoartele IML, ITM şi ale Ministerului Transporturilor nu putem da un verdict clar. Ar fi o presupunere că victima ar fi fost lovită de elicea elicopterului.

Oamenii spun că aparatul zbura la o înălţime destul de mică, iar leziunile sunt destul de grave", a declarat pentru "Adevărul" procurorul Victor Voinea din cadrul Parchetului Alexandria.

Elicopterul, trimis la expertiză

Pilotul elicopterului, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Bucureşti, a declarat însă anchetatorilor că nu l-a văzut pe bărbat în preajma aparatului de zbor.

Directorul Direcţiei de investigaţii aeronautice din Ministerul Transporturilor, Mircea Ciucă, a declarat că aparatul de zbor va fi expertizat pentru a stabili dacă a fost sau nu implicat în moartea inginerului şi dacă a fost vorba despre un accident de muncă, deoarece din primele cercetări rezultă că este puţin probabil ca acesta să fi fost lovit de aparatul de zbor.

Ion Ionescu a fost găsit mort sâmbătă, pe un câmp din Bujoreni, unde supraveghea lucrările de erbicidare, la un kilometru de locul unde elicopterul care se presupune că l-a lovit se alimenta cu erbicide. Era întins pe jos, plin de sânge, cu partea superioară a capului spartă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite