Mireasa lui Andrei Duban a izbucnit în lacrimi la biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpaticul artist Andrei Duban şi iubita sa, actriţa Graţiela Teohari, au devenit ieri un cuplu cu acte în regulă.

Cei doi s-au prezentat dis-de-dimineaţă la primăria sectorului 4, unde plini de emoţie au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă. Însă adevăratele emoţii le-au avut abia la biserică.

În jurul orei 19.30, Andrei Duban dădea târcoale bisericii Sfântul Dumitru din Capitală. Graţiela întârzia. În plus, nici nu ştia cum va fi îmbrăcată mireasa lui pentru că au păstrat tradiţia de a nu se vedea înainte de ceremonie.

"Am un nod în gât. Nu ştiu cum va arăta Graţiela. Ştiu doar că va avea o rochie albă. Dar am încredere în gusturile ei. Acum, să văd ce noroc am. E ca la LOTO", a spus actorul.


Împreună cu naşii, au păşit în biserică, în acordurile corului. A fost momentul în care Graţiela a izbucnit în lacrimi, chiar înainte de a începe slujba. Dar plânsul nu s-a oprit acolo.

Pe tot parcursul ceremoniei, mireasa lui Duban a plâns încontinuu. Dar totul s-a terminat cu un sărut ca-n filme şi soţii Duban au pornit spre Palatul Ghica unde a avut loc petrecerea. Peste 100 de invitaţi au petrecut până-n zori.

Vezi mai multe poze pe click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite