Mii de aplicaţii pentru iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă versiune de iPad ar putea să fie gata pentru lansare înainte de luna cadourilor, scrie cotidianul american Huffington Post, citând surse din cadrul Apple.

Deocamdată, au fost dezvoltate mii de aplicaţii special pentru tabletă, cu precizarea că pe iPad pot rula aproape toate cele 150.000 de aplicaţii dezvoltate pentru iPhone şi iPod.

Iată câteva dintre aplicaţiile dezvoltate exclusiv pentru iPad:

- Evernote - o superbă aplicaţie pentru note personale, care dă şi mai mult dependenţă pe ecranul uriaş al iPad-ului.

- Real Racing HD - butoanele extrem de sensibile poziţionate pe ecran vă vor face să derapaţi cu maşinuţa pe şosele.

- Twitterific - chiar şi pozele postate pe Twitter au aici o claritate de cleştar şi poţi citi zeci de tweet-uri simultan.

- Amazon Kindle - o experienţă superbă atât ca lectură, cât şi la întoarcerea paginilor pe ecranul tactil. Cărţile descărcate se deschid şi pe readerul Kindle, şi pe PC.

- Scrabble - cu efecte sonore care redau clicul tabletelor cu litere - poţi folosi până la patru iPhone-uri legate prin Bluetooth ca să construieşti o tablă.

- Popular Science - cât de bine pot arăta revistele citite pe iPad? Uite atât de bine. Te simţi de parcă ai explora un platou de filmare.

- IMDB - aplicaţie informativă cu date precise, practic obligatorie - 3,2 milioane de celebrităţi şi echipe de filmare.

- Starwalk - aplicaţie inteligentă care te ajută, folosind iPad-ul ca pe un telescop virtual, să explorezi cerul.

- Epicurious - aplicaţie cu reţete de bucate care te ajută să le ţii pe categorii şi să faci cumpărături - arată senzaţional.

- Brushes şi Sketchbook Pro, cu ajutorul cărora poţi să pictezi cu degetul.

- Lutron, prin care se vor putea controla lumina, temperatura şi umiditatea în locuinţă - aplicaţie ce va fi lansată la iarnă, în SUA.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite