Marina Dina: "Un psihopat a vrut să-mi fure şosetele" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre un psihopat care o deranjează pe Marina Dina, tristeţea Mariei Osmond  sau cererile cântăreţei Anahi,. Printre alte subiecte, Dragoş Ţânţăreanu dă vina pe victima lui, iar Hilary Duff va scrie cărţi pentru adolescenţi.

Marina Dina: "Un psihopat a vrut să-mi fure şosetele". Nici prin gând nu i-a trecut Marinei Dina că va fi nevoită să dea piept cu o asemenea situaţie, desprinsă parcă dintr-un film porno cu fetişuri. Aflată zilele trecute într-un magazin de pantofi, asistenta lui Mihai Morar s-a trezit urmărită de un admirator, care nu voia altceva de la ea, decât....un ciorăpel. Bărbatul, inofensiv de altfel, a fost foarte manierat, însă nu a reuşit s-o înduplece pe Marina să plece desculţă acasă, scrie Click.

Marie Osmond, cântând în lacrimi pentru fiul decedat. Înlăcrimată şi cu vocea tremurândă, Marie Osmond a urcat pentru prima dată pe scenă, după moartea fiului său, în Las Vegas. Un nou debut, ar putea spune unii! Cântăreaţa Marie Osmond a luat-o de la capăt. Vedeta a susţinut un concert la o zi după ce fiul ei, Michael Blosil, a fost înmormântat, scrie Click.

Anahi vrea un tub de oxigen. Anahi, fosta RBD, a solicitat organizatorilor, pentru concertul din 13 martie din Bucureşti, o scenă vopsită în negru, de 16 m lăţime, 12 m adâncime şi 1,8 m înălţime, baricade de protecţie, îngheţată cu aromă de lapte şi ciocolată, gumă de mestecat, lumânări parfumate şi evantaie, un tub de oxigen, mâncăruri din peşte, salată, fructe, supă şi orez, potrivit Libertatea.

Dragoş Ţânţăreanu dă vina pe victima lui. Dragoş Ţânţăreanu a decis să vorbească despre scandalul izbucnit în restaurantul său din cartierul rezidenţial Paradisul Verde, din localitatea ilfoveană Corbeanca, unde, în noaptea de duminică spre luni, a agresat un client care ar fi refuzat să achite nota de plată, potrivit Cancan.

Hilary Duff va scrie cărţi pentru adolescenţi.
Solsita Hilary Duff se pune pe scris. Şi de data aceasta nu se va rezuma doar la versuri pentru cântecele ei, ci va face un pas mai important: va scrie cărţi pentru adolescenţi şi tinerii adulţi. Primul volum al cântăreţei va apărea în octombrie şi va fi un roman despre un reporter foto, Clea Raymond, care călătoreşte prin lume, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite