Liviu Vârciu e dispus să-şi taie mâna - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre disperarea lui Liviu de a scăpa de tatuaj, Zăvoranu îl ţine pe Pepe fără sex, iar Maria Dinulescu e din nou cu Codin. Citiţi şi Luciu, la un pas să leşine de foame şi atacul prietenei lui Kamara la adresa bombei lui Tănase: "este un munte de grăsime fără creier".

Liviu Vârciu e dispus să-şi taie mâna

Şi-au tatuat numele celuilalt pe antebraţ în 2009, ca o dovadă în plus că iubirea lor este veşnică. Acum, la doar un an de când îşi arătau mândri desenele, Liviu Vârciu şi soţia sa, Adelina, aflaţi în prag de divorţ, vor să şteargă cât mai repede inscripţia de pe mână. "O să îmi tai mâna în zona tatuajului şi o să o lipesc la loc. Sunt dezamăgit cum nu am fost vreodată", a declarat el la emisiunea "Happy Hour", scrie Click.

Zăvoranu îl ţine pe Pepe fără sex

Oana Zăvoranu speră ca în această săptămană să i se ierte toate păcatele, potrivit Libertatea. În acest sens, vedeta ţine post total, fără carne şi fără sex, spre disperarea soţului ei, Pepe, neobişnuit cu pauze atat de lungi. Pentru că e Săptămâna Patimilor, Oana Zăvoranu încearcă să fie mai bună. A îngropat, pentru moment, securea războiului cu mama sa, Marioara, cea cu care se luptă pentru moştenirea de la tatăl ei, şi a refuzat toate invitaţiile la emisiunile de televiziune care doreau să dezbată acest subiect.

Maria Dinulescu, scene de dragoste cu Codin

Seara de gala a Premiilor Gopo, care a avut loc luni seara la Palatul Parlamentului, s-a desfăşurat sub auspiciile iubirii, puternic marcată de mai toate cuplurile prezente, dar mai cu seamă de cel format de Maria Dinulescu şi Codin Maticiuc. Ei şi-au făcut apariţia zâmbitori, ca doi îndrăgostiţi care s-au regăsit şi, pe tot parcursul evenimentului, au fost foarte atenţi şi tandri unul cu celălalt. La un moment dat, în timp ce stăteau la masă, Codin a sărutat-o pe actriţă pe spate, aceasta mulţumindu-i cu o privire pătimaşa, potrivit Cancan.

Luciu, la un pas să leşine de foame!

Nicoleta Luciu are o siluetă de invidiat, însă face sacrificii care-i pun sănătatea în pericol pentru a-şi păstra dimensiunile aproape perfecte. Acum două săptămâni, când a avut o prezentare de modă la Timişoara, vedeta postului Acasă TV a fost la un pas să ajungă la spital, din cauză că nu mâncase nimic aproape toată ziua. Actriţa pare disperată să mai slăbească, chiar dacă acum are dimensiuni de invidiat: 1,77 m şi 54 de kilograme, potrivit Click.

"Este un munte de grăsime fără creier"

Un nou război este pe cale să izbucnească în showbizul autohton. Iubita lui Kamara şi-a luat libertatea de a desfiinţa câteva dintre personajele care populează lumea mondenă. "Părerea mea despre "bomba lui Tănase" este un mare bip. Mi se pare o mare aberaţie să fie promovată atâta prostie vie. Creier lipsă, muuultă grăsime în loc de el. Fata asta defilează cu ce-i lipseşte şi cu ce are din plin. Este un munte de grăsime fără creier!", a declarat Ramona, pentru Cancan.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite