Lavinia Pârva şi Costin Sforaru, la primul duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care a debutat vineri seară la Pro TV, a adus pe micile ecrane noi poveşti impresionante, emoţii, dar şi multe accidentări care le-au îngreunat concurenţilor misiunea de a dansa perfect.

După o ediţie în care participanţii au încercat coregrafii dificile de freestyle şi dansul minorităţilor, perechile formate din Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă şi actorul Costin Sforaru şi Mădălina Corduneanu au primit vestea condamnării la primul duel al sezonului, care va avea loc săptămâna viitoare.

„Mama Natură", în fruntea clasamentului

Concurenţii ambelor perechi au avut parte de accidentări grave pe parcursul repetiţiilor de dinainte de începerea competiţiei: Lavinia Pârva şi-a fisurat o coastă şi a făcut întindere de ligamente, în timp ce Costin Sforaru a făcut o întindere de muşchi şi a avut probleme cu tibia.

Pe primul loc în clasamentul punctajului acordat de juriu s-a aflat perechea formată din Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja. Deşi cei doi au avut probleme cu sonorizarea din platou, la freestyle, au improvizat şi au trecut cu bine de momentul dificil, primind note mari din partea juraţilor. Pe locul următor s-a poziţionat cântăreaţa Corina Bud şi partenerul ei, Eduard Vasile, iar pe poziţia a treia s-a clasat perechea formată din Cove şi Claudia Raea. Florin Piersic jr a scăpat ca prin urechile acului de condamnarea la duel, ieşind pe locul şase. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite