LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbal pe plaja la Mamaia Vineri, 1 iulie, pe plaja din dreptul Hotelului Flora, din Mamaia se deschide prima editie Open a Campionatului National de fotbal pe plaja. Inscrierile au inceput si vor

Fotbal pe plaja la Mamaia
Vineri, 1 iulie, pe plaja din dreptul Hotelului Flora, din Mamaia se deschide prima editie Open a Campionatului National de fotbal pe plaja. Inscrierile au inceput si vor continua pana cand va suna fluierul inaugural. Aproape 50 de impatimiti ai balonului rotund s-au si grabit sa se vada pe liste, pentru a fi siguri ca nu vor rata evenimentul. Singura conditie impusa de organizatori este ca amatorii competitiei pe nisip sa fi implinit 16 ani si sa nu uite de taxa de participare de 2,5 milioane de lei. Portile si plasele sunt deja la locul lor, la fel si tribunele. Jucatorii vor avea "la picioare" mingi speciale pentru meciurile de plaja. Acestea nu sunt nici mai mici, nici mai mari decat cele cunoscute fotbalistilor, doar ca sunt cu mult mai usoare. Marea finala a Campionatului National de fotbal pe plaja se va desfasura in august, tot la Mamaia.

Constanteni si sezonisti, fara apa in plina vara
In plin sezon estival, peste jumatate din populatia Constantei va fi lasata fara apa potabila, din cauza unor avarii la principala conducta de distributie. Dupa ce duminica patru cartiere din Constanta au ramas fara apa, din cauza defectiunilor aparute la conducta de apa ce leaga statia Palas de oras, furnizarea apei potabile va fi din nou intrerupta, pe 28 iunie, timp de aproape 20 de ore.

Nunta pe "Splendid Beach"
Primarul din Eforie Sud a dat, sambata, startul oficierii casatoriilor civile intr-un mod mai nonconformist: sub cerul liber, pe plaja de la "Splendid Beach". Ovidiu Brailoiu, edilul-sef al celor doua orase-statiune de la mare, spune ca reusita primei nunti oficiata pe nisip il incurajeaza sa recidiveze. Cununia civila a avut loc in toiul zilei, la ora 12,30, cu peste 50 de invitati la masa, dans si plaja cat cuprinde. Mireasa a fost chiar secretara primarului, Lucia Dutu, alesul ei fiind medicul stomatolog Alexandru Burgoci, ucrainean de nationalitate romana.

Terapie alternativa la "Bulevard"
La una din intrarile in Mamaia, hotelul de 4 stele "Bulevard" si-a rotunjit oferta pentru turismul de afaceri, cu un Centru de terapie alternativa. Fitness, sauna, jacuzzi cu jeturi de apa, bai de plante, masaj antistres, limfatic, decontracturant, cosmetic general, biostimulator si reflexogen si piscina in aer liber. Dubla de 4 stele costa 2,7 milioane lei, pe zi, garsoniera 2,9 milioane lei, zi, iar apartamentul, 4,1 milioane lei, zi. Ca alternativa: dubla de 3 stele, la 1,9 milioane lei, zi, si camera single, la 1,6 milioane lei. Si, cum simpozioanele si conferintele se tin lant, mai ca nu gasesti un loc liber.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite