LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preturi mari in statiuni mici Vremea nefavorabila si gradul scazut de ocupare a statiunilor din sudul litoralului nu-i descurajeaza deloc pe comerciantii de fructe sau fast-food care nu renunta la

Preturi mari in statiuni mici
Vremea nefavorabila si gradul scazut de ocupare a statiunilor din sudul litoralului nu-i descurajeaza deloc pe comerciantii de fructe sau fast-food care nu renunta la pret. Ei incearca disperati sa recupereze pierderea din buzunarele, si ele stramte, ale putinilor turisti aflati acum la malul marii. Acestia, in lipsa de alte activitati specifice sezonului (scaldat, bronzat), colinda statiunile in cautare de noi atractii. Si leii grei, dimpreuna cu cei vechi, le scapa printre degete ca nisipul fin. Iata pe ce: un kilogram de piersici, care in Bucuresti costa 30 mii de lei, pe litoral ajunge la 60-70 mii de lei. Ciresele, in Capitala sunt 20 mii de lei, iar la mare 50. La fel se intampla cu toate celelalte poame: mere, caise, pepeni, nectarine. Porumbul fiert ajunge la 25 de mii bucata, iar un pestisor din silicon, cu trei becuri in burta, costa 30 mii de lei si il poti tine atarnat de gat. La mare cautare sunt hamsiile prajite: 20 de mii suta de grame. O bautura racoritoare la 2 litri, care costa in Bucuresti 29 mii de lei, aici sare de 45 de mii. Nu la restaurant, ci la alimentara! Mai ieftine sunt la taraba, cu doar 42 mii de lei.

"Nevasta de la mare" costa 100 de euro pe noapte, plus mancarea si cazarea
Sub masca nevinovata a unor simple sezoniste in apropierea cazinourilor, discotecilor sau statiilor de benzina, pot fi intalnite "nevestele de la mare". Unele arata foarte bine, sunt dulci si nevinovate, par decupate din revista. Poti sa-ti alegi orice model, la orice dimensiune: inalta si blonda, cu ochi albastri, pitica, rea, carne-tare si cu mutrita dobrogeana, bruneta languroasa si creata, roscata vesela sau satena trista. Insa cand deschid guritele si le iese un "sa moara copilasii mei", te trec fiorii. In Constanta si in Mamaia sunt cele mai multe. Imbracate cat mai sexy, fetitele incearca sa atraga si sa starneasca poftele turistilor in fel si chip. Cand trece prin fata lor o masina luxoasa, ele tocmai isi aranjeaza sanii sau se apleaca lenes, ca sa-si mangaie gleznele. Prostituatele au un cod al lor bine stabilit prin care isi comunica oferta potentialilor clienti. Istetele si-au scris pe talpa sandalelor din pluta pretul serviciilor sexuale: pentru romani, oralul costa intre 150 si 300 de mii de lei, normalul si perversitatile - intre 100 si 600. Combinatiile se negociaza. Merg si bonurile de masa. In cazul strainilor situatia e putin diferita, pentru ca prostituatele ridica pretul: 50-100 de euro pe noapte. Ele pot fi inchiriate si pe mai multe zile sau nopti, dar vor sa aiba masa asigurata si eventual cazarea. Activitatea lor este greu de probat de catre politisti, intrucat tinutele lejere se integreaza perfect decorului din aceasta perioada estivala: fustite de-o palma, bichinii tanga, decolteuri adanci. Pe Nuti am intalnit-o la o statie de benzinarie din Constanta. N-are inca 20 de ani. Lucreaza pe cont propriu cu o prietena, Ana-Maria, si au venit tocmai din Craiova. "Cei mai misto e italienii, zice fata. Curati si boieri nu ca turcii de pe tiruri. Ne-a inchiriat o zi si-o noapte. Ne dusera prin discoteci, mancaram la Cerhanaua din Mamaia, bauram, ne distraram. Cand fu vorba de plata: 100 la fiecare.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite