LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delfinariul din Constanta da spectacole in aer liber Delfinariul constantean este pregatit sa-si intampine vizitatorii in haine noi. Piscina in aer liber a fost renovata complet, consolidata si

Delfinariul din Constanta da spectacole in aer liber
Delfinariul constantean este pregatit sa-si intampine vizitatorii in haine noi. Piscina in aer liber a fost renovata complet, consolidata si zugravita in culorile marii. Dupa inaugurarea programata pentru astazi (sau maine daca apare nevoia unui mic retus de ultima ora), spectacolele vor avea loc zilnic, la orele 9, 11, 15, 17 si 19. Actorii sunt delfinul Marc si doi lei de mare. In piscina acoperita spectacolele au loc la orele 10, 12, 14, 16, 18. Intrarea este de 9 lei (90.000 lei vechi), cu reducere de 50 la suta pentru copii. Dupa intalnirea cu Marc, turistii pot da o raita pe la Avcariu (8 lei noi intrarea), plin cu raritati marine si specii exotice sau in Rezervatia naturala, populata cu animale si pasari aduse din toate colturile lumii. Pentru grupurile de la 10 persoane in sus, o vizita la Planetariu costa 6 lei noi biletul.

La balciul din Saturn turistii se privesc in oglinzile magice
O data cu lasarea intunericului, in Saturn atmosfera devine incendiara. Muzica, antren si veselie. Zeci de mii de becuri multicolore, tiribombe, calusei, masinute, elicoptere, avioane, trenulete si oglinzile care deformeaza siluete, isi asteapta turistii mari si mici la distractie. Langa intrarea in parc, contra sumei de 20.000 lei (2 lei) copiii sunt invitati sa pescuiasca ratuste din plastic care plutesc intr-o baltoaca. E un joc care cere ceva indemanare. Daca reuseste sa prinda rata, piciul primeste un iepuras cadou, un breloc sau un soricel din cauciuc. Mai incolo, pentru 30.000 de lei (3 lei) poti sa te invarti, timp de 3 minute, in lanturi. Parintii mai trebuie sa scoata din buzunar 30.000 de lei sau 3 lei noi, daca vor sa-si vada odraslele conducand masinute sau trenulete. Durata plimbarilor variaza intre trei si cinci minute. Cei mai curajosi si cu stomacurile in buna functionare se dau, insa, cu nava spatiala, o instalatie ciudata, care te invarte cinci minute cu o viteza ametitoare, apoi te plimba aproape de stele, cu picioarele in sus.

Razvan MateescuGala de box profesionist la Mangalia
Federatia Romana de Box (FRB), in colaborare cu Primaria Municipiului Mangalia, organizeaza, astazi, de la ora 21, la Sala de Sport Callatis din Saturn, o gala profesionista de box. Gala se afla la a treia editie si ii are ca invitati speciali pe Francisc Vastag, antrenor federal, si pe campionul Lucian Buti, aflat in vacanta in Romania. In cadrul Galei, categoriile la care se va boxa sunt: cocos, usoara, grea, semiusoara, semimijlocie si pana.

Mirabela Dauer si Maria Dragomiroiu canta alaturi de manelisti la Saturn
Maine, incepand cu ora 20, la cinema Saturn, maneaua, muzica usoara si cea populara se vor intalni pe aceeasi scena. Vor sustine recitaluri: Sexxy, Costi Ionita, Talisman, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, iar momentele umoristice vor apartine nelipsitilor Romica Ciociu si Cornel Palade. Avand in vedere ca pe aceeasi scena vor juca impreuna artisti apartinand diferitelor genuri muzicale, organizatorii mizeaza pe un numar mare de spectatori.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite