LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa nr. 13 - experiment muzical in Vama Veche In toata perioada sezonului estival, in Summer Music Club din Vama Veche concerteaza Trupa nr. 13. De joi pana duminica, incepand cu ora 20,30 pana in

Trupa nr. 13 - experiment muzical in Vama Veche
In toata perioada sezonului estival, in Summer Music Club din Vama Veche concerteaza Trupa nr. 13. De joi pana duminica, incepand cu ora 20,30 pana in zori, acestia sustin recitaluri incendiare, abordand, pe langa repertoriul propriu, si preluari evergreen gen: Gloria Gaynor, Bon Jovi, Creedence Clearwater Revival, Depeche Mode. Ineditul acestui experiment muzical consta in faptul ca membrii formatiei provin din trupe rock consacrate: Phoenix, Timpuri Noi, Sfinx Experience, Taxi, 69 si AB 4. Membrii trupei ne-au declarat ca sunt angrenati si in alte proiecte muzicale. "In toamna, va iesi pe piata, sub manageriatul lui Adi Ordean, trupa Cross, primul videoclip urmand a fi lansat in septembrie". Fanii muzicii rock nu trebuie sa rateze aceasta serie de concerte, mai ales ca intrarea este libera.

Campionat de fotbal pe plaja la Mamaia
Al treilea turneu preliminar de fotbal pe plaja, organizat de Federatia Romana de Fotbal, cu sprijinul Primariei municipiului Constanta, se va desfasura in perioada 15-17 iulie, pe plaja Flora, din Mamaia. Inscrierile se fac pana joi, in holul Hotelului Flora, intre orele 9-18, iar taxa de participare este de 250 de lei noi. Echipa castigatoare va primi un rand de echipamente constand in sort si tricou. Avand in vedere ca arena se afla pe plaja, organizatorii se asteapta ca publicul sa vina in numar mare. Echipele castigatoare ale turneelor preliminare vor participa, la inceputul lunii august, la turneul final. In functie de performantele obtinute, echipele vor fi impartite in doua grupe divizionare - A si B.

Expozitie de vederi vechi la Neptun
In centrul Statiunii Neptun puteti admira, fara nici o taxa, inedita expozitie ambulanta de vederi si monede vechi. Surprinzand Constanta in diferite ipostaze din secolul trecut, vederile aduse aici de Marin Vasile constituie atractia expozitiei. Veteran de razboi, acesta a facut o adevarata pasiune din colectionarea de monede si vederi vechi. Exponatele se pot achizitiona la sume cuprinse intre 5 si 10 lei noi. Vederile din aceasta expozitie ofera alternativa la post-card-urile de genul: "Sefu-i sef si-n pielea goala".

Tractorasul, la jumatate de pret fata de caleasca
Frumos impodobite, elegante si amintind de vremurile demult apuse, calestile mai pot fi vazute pe strazile statiunilor. Daca in alti ani plimbarile cu vehiculele trase de cai faceau deliciul multor turisti, in acest an sunt preferate alte distractii. Birjarii se plang de lipsa clientilor si, asemenea comerciantilor, asteapta perioada 12 iulie - 20 august, considerata a fi de varf. In locul plimbarilor cu caleasca, turistii o prefera pe cea cu tractorasul sau taxiul. De exemplu, daca patru persoane doresc sa se plimbe din Neptun in Saturn cu caleasca sau taxiul vor scoate din buzunar 150.000 de lei. In cazul deplasarii cu tractorasul, familia da numai 80.000 de lei, pentru aceeasi distanta.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite