LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curse si pariuri, din 16 iulie, la hipodromul Mangalia Deschisa zilnic, intre orele 15,30 si 17,30, herghelia din Mangalia ofera o gama larga de programe vizitatorilor. Un circuit cuprinzand

Curse si pariuri, din 16 iulie, la hipodromul Mangalia
Deschisa zilnic, intre orele 15,30 si 17,30, herghelia din Mangalia ofera o gama larga de programe vizitatorilor. Un circuit cuprinzand vizitarea grajdurilor si prezentarea cailor costa 6,50 lei noi. O ora de echitatie cu calul este 50 de lei noi, iar cu poneiul, 30 de lei noi. Un pachet de sapte lectii de echitatie il puteti achizitiona la 270 de lei noi. Cursele de cai la hipodromul Mangalia vor incepe din 16 iulie, un numar de 60 de cai fiind inscrisi in competitie. In aceasta perioada, pentru cei interesati se vor deschide si casele de pariuri.

Turul plajelor cu elicopterul
Aerodromul din Tuzla (intre Costinesti si Eforie Sud) si-a extins si diversificat oferta de sezon. Cu o avioneta Cessna 172, 1.200.000 lei vechi de persoana si toate cele trei locuri ocupate, turistii au parte de un zbor de 20 de minute deasupra litoralului. Cine opteaza pentru elicopterul cu patru locuri EC120 Colibri, ar putea privi marea de sus cu 300 RON (3.000.000 lei vechi), sau cu 1700 RON (17.000.000 lei vechi) daca pofteste o plimbare la inaltime in Delta Dunarii, cu un pranz pescaresc la Popasul Cormoran. Ba, exista si o oferta cu 3.200 RON (32.000.000 lei vechi) pentru servicii de aerotaxi.

Zece lei - poza cu Aurica Paraipan, cercopitecul dresat
Desi interzisa prin conventii internationale, exploatarea animalelor in unele scopuri comerciale se mai practica inca pe litoralul romanesc. Cea mai populara ramane maimuta. Pentru zece lei noi te poti alege cu o poza la minut sau cu trei poze ridicate a doua zi. Daca aveti aparat propriu, sunt suficienti doi lei. Maimutica jucausa, din specia cercopitec, pe nume Aurica Paraipan, va poate imbratisa si salta palaria la comanda stapanului. In locul maimutei puteti alege, la acelasi pret, o poza cu o iguana de peste o jumatate de metru lungime. Din decor nu lipsesc palmierii, barcutele si delfinii gonflabili. Daca doriti o astfel de poza, nu va trebui sa umblati in cautarea fotografilor, intrucat ei isi fac simtita din plin prezenta prin portavoce pe toate plajele litoralului.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite