LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magic Day - croaziere de lux pe Marea Neagra O noua provocare turistica la Eforie Nord: croaziere pe mare cu ambarcatiunile "Yacht Club", la preturi intre 30 si 185 euro de persoana, in functie de

Magic Day - croaziere de lux pe Marea Neagra
O noua provocare turistica la Eforie Nord: croaziere pe mare cu ambarcatiunile "Yacht Club", la preturi intre 30 si 185 euro de persoana, in functie de durata plimbarii pe creasta valurilor. Croaziera "Magic 2 Hours" se face cu nave "Euxin 3" de 2-4 persoane si presupune familiarizarea cu ambarcatiunea aleasa, cu sistemele si echipamentele de la bord, plus un program interactiv de manevrare, bar gratuit la bord, acces gratuit la plaja si 5 la suta discount pentru consumatia la barul din incinta marinei pe toata perioada acestui sezon. Croaziera "Magic 4 Hours" (80 de euro) se face cu ambarcatiuni "Euxin 2", de 3-6 persoane, si include, de asemenea, bar la liber si gustari la bord. "Magic Day" costa 185 euro de persoana, fie merge cu ambarcatiuni "Baccarat" de 4-8 locuri cu o durata a croazierei de la 6 la 8 ore.

Expozitie de benzi desenate la Clubul "Les Bons Joueurs"
Oferta culturala de vacanta este intregita de o expozitie patronata de Alianta Franceza, din Constanta, la sediul sau de pe Bd. Ferdinand. Clubul este frecventat de studenti de la jurnalism, elevi ai Liceului de Arta si tineri artisti pasionati de acest gen. Simeza va cuprinde mai multe grupaje cu benzi desenate, personajul-cheie fiind BdliX TourXt, in pelerinaj de vacanta de pe litoralul Marii Negre pana la Paris. In toamna, Constanta va gazdui si "Salonul International de Banda Desenata".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite