LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomania, in largul marii In premiera pe litoral, marina din Eforie Nord lanseaza doua croaziere speciale pentru impatimitii fotografiei, de toate varstele, la pretul de 12 euro (TVA inclus) de

Fotomania, in largul marii
In premiera pe litoral, marina din Eforie Nord lanseaza doua croaziere speciale pentru impatimitii fotografiei, de toate varstele, la pretul de 12 euro (TVA inclus) de persoana. La alegere, cu ambarcatiuni "Baccarat" (4-8 locuri), "Euxin 2" (3-6 locuri), "Euxin 3" (2-4 locuri). Sesiunea foto "Peisaje marine", programata intre orele 17,30-19, ofera fotografilor amatori de aventuri imagistice in largul marii bauturi racoritoare pe toata durata voiajului, acces gratuit la barul si plaja din incinta marinei. Aceleasi facilitati sunt rezervate pasionatilor fotografiei pentru croazierele "Apus de soare la Marea Neagra", intre orele 19,15- 20,45.

Gradinile de vara lucreaza in foc continuu
Cu 10 ron, biletul (sau 100.000 de lei vechi), gradinile de vara din Costinesti si Eforie Sud, de la ora 20, respectiv 21, asteapta turistii in aceasta seara la show-ul musical "Lumea e mare". Alaturi de Costi Ionita, Romica Tociu si Cornel Palade, vor face o atmosfera incendiara Talisman, Sexxy, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Raoul, Autentic, Adi de la Valcea. Copiii sub 10 ani nu platesc bilet. Pentru turistii din Saturn si Neptun, care tin sa-si petreaca seara alaturi de vedetele din "Lumea e mare", impresarul le aduce spectacolul la gradinile de vara din cele doua statiuni, la ora 20, respectiv 21. Iar cei aflati in vacanta la Eforie Nord isi pot inscrie de pe acum, pe agenda serii de joi, concertul baietilor de la "3 Sud Est", la Teatrul de vara din statiune.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite