LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurs de "foarfeci" la Campionatul de fotbal pe plaja Un concurs inedit de executii din foarfeca este programat, sambata, in fata Hotelului Flora din Mamaia. Acest spectacol face parte din cadrul

Concurs de "foarfeci" la Campionatul de fotbal pe plaja
Un concurs inedit de executii din foarfeca este programat, sambata, in fata Hotelului Flora din Mamaia. Acest spectacol face parte din cadrul Campionatului National de Fotbal pe plaja. Prima editie a Campionatului National de fotbal pe plaja se afla in plina desfasurare, in faza turneelor de calificare, care au loc la Bucuresti - teren din cadrul Strandului Tineretului - si Mamaia - teren Hotel Flora. Turneele preliminare cuprind trei sectiuni: Cupa Presei, Cupa de Vara si Sectiunea Open. Prima echipa clasata la Sectiunea Presa, formatiile clasate pe locurile 1 si 2 la Cupa de vara si primele cinci clasate la Sectiunea Open vor alcatui Divizia A la fotbal pe plaja in sezonul viitor.

Varietati in foc continuu
La sfarsit de saptamana, varietatile fac legea in gradinile de vara, de la Mamaia la Saturn. In fiecare seara, de la ora 20-21, cu 15-20 RON (150.000-200.000 lei) biletul, buna dispozitie e, vorba vine, "garantata". Astazi, pe scena de la Neptun, cap de afis sunt Maria Ciobanu, Nico, Andreea Antonescu, Minodora, Catalin Arabu si Adrian Minune. Nu lipsesc nici scheciurile cu Nae Lazarescu, Vasile Muraru si Stela Popescu. Pentru constanteni si turistii din Mamaia, spectacolul va fi programat maine seara, pe scena Teatrului de vara din Mamaia. In aceasta seara, la Mamaia, Saturn, Eforie Nord, vine show-ul muzical "Alina Minima", cu Blony, Anais, Carmen Serban, Nicolae si Nicoleta Guta, Florin Salam si umor, cu Jean Constantin.

Expozitie de pictura in Mangalia
Pana la finele acestei luni, simeza de la Prezident, din Mangalia, gazduieste expozitia personala a Elisei Stanciulescu (UAP Ploiesti), intre 1-15 august, expozitia personala a Oanei Silvia Ichim (UAP Ploiesti), iar din 16 pana pe 25 august, expozitia de pictura semnata de Tiberius Adet (UAP Ploiesti), pentru ca, pana la sfarsitul lunii viitoare, sa fie deschisa expozitia de grup: Ion Hultoana, Mihaela Theodorescu, Aurelia Balaei (UAP Bucuresti).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite