LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plaja Venus a urcat in categoria "Blue Flag" Statiunea Venus incearca sa prinda din urma Mamaia, cu oferte tot mai atractive. Plaja este tot mai bine ingrijita, urcand astfel in top, spre categoria

Plaja Venus a urcat in categoria "Blue Flag"
Statiunea Venus incearca sa prinda din urma Mamaia, cu oferte tot mai atractive. Plaja este tot mai bine ingrijita, urcand astfel in top, spre categoria "Blue Flag". Aceasta inseamna cucerirea unui statut select, cu suplimentarul vino-ncoa pentru o vacanta placuta la malul marii. Nu intamplator aici si-a stabilit cartierul general pentru concerte live in aer liber, sub clar de luna, Gheorghe Gheorghiu si nu numai, cu atragerea fara restrictii a sutelor de turisti care-i iubesc stilul si melodiile. Buna dispozitie garanteaza si discoteca "Raluca". Si, daca, dupa un concert pe plaja, tinerii se racoresc adesea cu o partida de inot in mare, aici au parte, pe langa balaceala in piscina localului si de o... cura balneara gratis. Fiindca, nota bene, piscina "Raluca" este alimentata cu apa sulfuroasa, numai buna pentru vindecarea afectiunilor reumatice, neurologice.

Folclorul contraataca, la "Callatis"
Mare petrecere mare este anuntata in aceasta seara pe scena-vapor din Portul Turistic Mangalia. Festivalul "Callatis" aduce la bord cele mai indragite melodii si vedete ale muzicii noastre populare, intr-o stralucitoare succesiune de nume, culori si costume din toate zonele etnografice ale tarii. Dida Dragan va canta pe aceeasi scena cu Veta Biris, Sava Negrean-Brudascu, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Salajan, Laura Lavric, Daniela Condurache, Margareta Clipa, Nicu Novac, Ramona si Petrica Vita, Constantin Enceanu, Petrica Stoian Matu, Luciana Vaduva, Steliana Sima, Irina Loghin, Elisabeta Turcu, Cornelia si Lupu Rednic, Florica Bradu, Gheorghe Turda, Elena Roizen, Elena Merisoreanu, Anuca Duval. Nu lipsesc nici ansamblurile "Rapsodia Dobrogei", "Pontus Euxinus" si "Tinere condeie", din Serbia, orchestra Ansamblului Folcloric "Maria Tanase", Grupul "Teleormanul".

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite