LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tarifele de cazare se reduc cu 25 la suta Tarifele de cazare pe litoral scad, din aceasta saptamana, cu pana la 25 la suta. Un sejur de sapte zile la un hotel de doua stele costa 174,72 RON

Tarifele de cazare se reduc cu 25 la suta
Tarifele de cazare pe litoral scad, din aceasta saptamana, cu pana la 25 la suta. Un sejur de sapte zile la un hotel de doua stele costa 174,72 RON (1.747.200 de lei vechi)/persoana. O data cu depasirea varfului de sezon incep reducerile masive de tarife pe litoral, urmand ca, in primele doua saptamani ale lunii septembrie, preturile la cazare sa fie mai ieftine cu pana la 50 la suta. Astfel, la un hotel de doua stele, in Mamaia, pentru o camera se vor plati pana la 80 lei/noapte, iar in cazul rezervarilor prin agentie, pentru un sejur de sapte zile la un hotel de doua stele, preturile sunt cuprinse intre 358,4 lei/persoana, fara nici o masa inclusa, si 627,2 lei/persoana, cu trei mese incluse. Tarifele practicate pana in prezent pentru o camera dubla, in care nu este inclusa masa, sunt de 158 lei/noapte. Oferta la tarifele de cazare va scadea substantial in perioada 3-11 septembrie, cand, pentru aceleasi servicii, preturile vor fi cuprinse intre 174,72 lei/persoana si 443,52 lei/persoana.

Preturi de trei stele in extrasezon
Pentru hotelurile de trei stele, o noapte de cazare intr-o camera dubla, pana pe 20 august, si cu o masa inclusa, este de 350 lei/noapte, urmand ca, dupa aceasta data, tariful sa scada pana la 270 lei/noapte. Daca se fac rezervari prin agentiile de turism, un sejur de sapte zile, in perioada 22 august-1 septembrie, costa intre 994,56 lei/persoana, cu trei mese incluse, fata de 1.106,56 lei/persoana, cat costa pana acum, iar pentru perioada 1-19 septembrie, costul unui sejur variaza intre 362,88 lei/persoana, cu o singura masa inclusa, si 631,68 lei/persoana, cu trei mese incluse.

"Nunta", in premiera la Mamaia
Pe scena in aer liber din zona Casino-ului Mamaia (Soveja), in aceasta seara, de la ora 21, Teatrul National Constanta isi surprinde spectatorii cu o surpriza de zile mari: un spectacol in premiera, cu una dintre piesele mai putin cunoscute ale dramaturgului rus Anton Pavlovici Cehov, "Nunta". Decorurile apartin Adrianei Kalaman, costumele, Mirelei Anca, iar regia lui Beatrice Rancea. Secretarul literar Anaid Tavitian ne recomanda sa nu ratam aceasta "bijuterie teatrala - un spectacol plin de umor scanteietor, ritm, culoare, muzica live, melosuri traditionale grecesti si rusesti, creatii actoricesti in filigran pline de farmec, verva si umor.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite