LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe plaja Mangalia, Farul se bate cu Parlamentarii, iar Rapidul cu Cantaretii Turistii din sudul litoralului au parte de un nou week-end incendiar, la Mangalia. Pe plaja orasului-statiune a inceput

Pe plaja Mangalia, Farul se bate cu Parlamentarii, iar Rapidul cu Cantaretii
Turistii din sudul litoralului au parte de un nou week-end incendiar, la Mangalia. Pe plaja orasului-statiune a inceput ieri, la ora 17, prima editie a turneului de fotbal pe plaja "Razboiul stelelor" (18-21 august). Organizatorii, Primaria Municipiului Mangalia in colaborare cu Direkt Media Company, au conceput manifestarea ca o "competitie deschisa doar profesionistilor, sportivilor cu nume. Va fi un turneu in care vor juca numai formatii care au in componenta glorii ale sportului romanesc. Regulile jocului vor fi cele impuse de FIFA pentru fotbalul pe plaja". Echipele inscrise au fost impartite pe doua grupe. Grupa A - Farul, Parlamentarii, Ziaristii, CSS Mangalia - si Grupa B - Rapid, FC Arges, Cantaretii si Callatis. Finalele se vor disputa maine, de la ora 13, respectiv, 14. Duminica, la ora 11, castigatoarea turneului va intra in lupta cu "Rechinii" (campionii nationali), pentru partida partidelor editiei 2005 a "Razboiului stelelor".

Stufstock, Vama Veche, editia a III-a
A III-a editie a Festivalului "Stufstock", de la Vama Veche, incepe, in aceasta seara, pe cele doua scene din cea mai sudica localitate litorala. La ora 19,30, pe "scena mica" (pe plaja, dincolo de terasa lui Oreste), urca solistii si formatiile "alternative", iar de la 20,30, pe "scena mare", din centrul comunei, evolueaza trupe rock in voga. Se anunta doua nopti albe pentru vamaioti (19-20 august), cu Zdob si Zdub, Vama Veche, Vita de Vie, Zob, Semnal M, Tapinarii, Luna Amara, Fara Zahar, Ada Milea, Florin Chilian samd. Pentru prima data, manifestarea se internationalizeaza cu solisti si trupe din Germania, Franta, Rusia, Ungaria si Macedonia. Insusi presedintele TVR, Tudor Giurgiu, a sosit in Vama, probabil pentru a veghea in direct transmisiunile live, transmise de TVR 2.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite