LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghiduri electronice in hotelurile din sapte statiuni Dupa Ghidul-Info Litoral, Autoritatea Nationala pentru Turism vine din nou in ajutorul turistilor care aleg marea ca destinatie turistica. In

Ghiduri electronice in hotelurile din sapte statiuni
Dupa Ghidul-Info Litoral, Autoritatea Nationala pentru Turism vine din nou in ajutorul turistilor care aleg marea ca destinatie turistica. In cateva locatii-cheie au fost montate aparate "INFOMAT", cu toata gama de informatii necesare pentru petrecerea unui week-end sau a unui sejur complet in statiunile de la Marea Neagra. Mai exact, aceste aparate se gasesc la hotelurile "Parc", "Riviera" si "Dorna", din Mamaia, "Europa" si "Union", din Eforie Nord, "Magura", din Eforie Sud, "Miorita", din Neptun, "Lidia", din Venus, "Hora", din Saturn, "President", din Mangalia. Cu o simpla apasare pe tasta se pot afla toate datele despre serviciile existente: hoteluri, restaurante, agentii de voiaj, banci, posta, benzinarii, Internet, service auto, benzinarii etc., agrement (cinema, discoteci, cluburi, stadioane etc.), shopping (piete, artizanat, librarii etc.), cultura (teatre, muzee, biblioteci, monumente istorice, biserici etc.).

Targ de arta fotografica la Muzeul din Constanta
Unul dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru turismul cultural, Muzeul de Arta din Constanta, are, pana pe 24 august, o oferta inedita pentru vizitatorii sai: fotografii de arta alb-negru, sub emblema Targului de Arta Fotografica "ARSfotografica". Cele 66 de imagini aduse pe simeza sunt realizate de elevii Scolii Populare de Arte si Meserii, clasa Tehnica si Arta Fotografica, in selectia fotografului Bebe Pitei, profesorul tinerilor pozari. Ceea ce atrage privirile celor care ajung sa treaca pragul expozitiei este incercarea de a povesti, in imagini, viata dobrogenilor din doua zone bogate in vestigii istorice, Capidava si Topalu, dincolo de statistici si discursuri oficiale.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite