LITORAL 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Saturn, clatitele sunt mai ieftine in restaurant decat la chiosc Aglomeratie mare in Saturn. La prima vedere pare un chiosc oarecare. Cand te apropii insa, macar din curiozitate, iti dai seama ca

La Saturn, clatitele sunt mai ieftine in restaurant decat la chiosc
Aglomeratie mare in Saturn. La prima vedere pare un chiosc oarecare. Cand te apropii insa, macar din curiozitate, iti dai seama ca lucrurile sunt cat se poate de "serioase". Se vand clatite. Cu 15.000 de lei bucata, clatitele cu ciocolata, cu gem, cu dulceata sau cu branza si stafide se vand ca painea calda. Cam o mie de bucati pe zi. Clatitele se pregatesc chiar sub ochii doritorilor, pe un aparat special, pe care cu siguranta toate gospodinele ar fi geloase. Tot la mare cautare sunt si gogosile cu ciocolata sau zahar. Dai un leu nou si nu pierzi decat vreo zece minute de stat la coada. Trebuie spus insa ca, la Saturn, clatitele sunt mai ieftine la restaurant pentru ca, peste drum de chioscul cu pricina, oferta este de 29.000 de lei portia de doua clatite.

La 100 de ani impliniti, Mamaia intra in Festival
In aceasta seara, de la ora 20, bate gongul inaugural al Festivalului National de Muzica Usoara Romaneasca, de la Mamaia (25-28 august). Prima seara este rezervata interpretarii. Isi vor disputa premiile si, mai ales, trofeul anului, 16 interpreti selectati din sutele de tineri care aspira la consacrare. Joi, de la aceeasi ora, in fata juriului condus de Madalin Voicu isi vor disputa intaietatea la cea mai inspirata si aplaudata melodie, 14 cantece originale, in prima auditie. Sambata, de la ora 21, este seara slagarelor si a recitalului formatiei Proconsul. Duminica, de la aceeasi ora, va fi Gala Laureatilor, urmata de recitalul trupei Iris. Pretul unui bilet este de 25 RON (250.000 lei vechi). In acest an, Festivalul are un motiv in plus sa reprezinte un punct de varf al stagiunii estivale: Mamaia implineste 100 de ani!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite