Judet cu judet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ALBA. Municipiul Alba Iulia va fi iluminat de circa 650 de conuri din leduri şi 72 de perdele luminoase. Vor fi împodobiţi doi brazi uriaşi, în cartierele Centru şi Cetate. ARAD.

ALBA. Municipiul Alba Iulia va fi iluminat de circa 650 de conuri din leduri şi 72 de perdele luminoase. Vor fi împodobiţi doi brazi uriaşi, în cartierele Centru şi Cetate.

ARAD. Administratorii de blocuri ai căror locatari au solicitat ajutor de încălzire pot ridica borderourile cu titularii acestor ajutoare de la casieriile CET-ului.

ARGEŞ. Din cauza unor lucrări, azi, între orele 10.00 şi 16.00, nu vor avea energie electrică localităţile Ţigăneşti, Sălătrucu de Sus, Oeşti Pământeni, Vartop,  Stolnici şi Văleni.

BACĂU. Voluntarii de la Crucea Roşie Bacău vor aduna cadouri de sărbători pentru persoanele nevoiaşe. Tinerii au amenajat urne speciale pentru cei care vor să facă donaţii în magazinele Real, Metro, Billa, Selgros şi Plus din oraş. Darurile vor ajunge la 1.500 de copii, precum şi la 500 de vârstnici care au o situaţie materială precară.

BIHOR. Florin Chilian susţine un concert dedicat voluntarilor Asociaţiei Caritas Eparhial, azi, de la ora 18.00, la Liceul Greco-Catolic din Oradea. Biletul costă 10 lei.

BISTRIŢA-NĂSĂUD. Astăzi, de la ora 14.00, în Bistriţa este programat un marş împotriva violenţei în trafic, pe traseul str. Bălcescu - str. Gării - Winmarkt.

BOTOŞANI. Peste 30 de medici din şcoli au protestat, miercuri, la sediul Autorităţii de Sănătate Publică, pentru că nu şi-au primit o parte din salarii.

BRAŞOV. Iluminatul de sărbători din Braşov va fi inaugurat azi, la ora 17.00. Vor concerta Dean´s Big Band, Akcent şi Analia Selis. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

BRĂILA. La Ianca a fost deschisă prima staţie de compostare a gunoiului de grajd din judeţ. În şase luni, aceasta poate produce 5.000 de tone de mraniţă.

BUZĂU. Femeia de serviciu de la primăria localităţii Năeni a provocat, ieri, un incendiu, în timp ce încerca să aprindă focul într-o sobă.

CARAŞ-SEVERIN. „Asociaţia de Cooperare şi Solidaritate Internaţională” va finanţa 65% din cheltuielile de amenajare a unui Centru Comunitar la Maciova.

CĂLĂRAŞI. Lucrările de reabilitare la secţia de ortopedie-traumatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au fost finalizate.

CLUJ. Asociaţia Studenţilor va înfiinţa, luna aceasta, săli de bibliotecă în comunele Câţcău, Sânpaul şi Borşa. Donaţiile sunt aşteptate la sala S11 a Facultăţii de Business.

CONSTANŢA. Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” organizează, pe 17 decembrie, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă din Constanţa, spectacolul „După datini colindăm”.

COVASNA. Astăzi, de la ora 14.00, la Târgu Secuiesc va avea loc o demonstraţie de protest împotriva taxei de poluare pentru autovehiculele second-hand.

DÂMBOVIŢA. Mai mulţi şoferi care au protestat împotriva taxei auto, ieri, în Târgovişte, au fost amendaţi cu câte 500 de lei pentru că nu au avut autorizaţie de la primărie.

DOLJ. Un poliţist de la Serviciul de Înmatriculări şi o persoană încă neidentificată au murit carbonizaţi, miercuri noapte, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp şi a luat foc.

GALAŢI. Un tânăr de 20 de ani, care lucra la combinatul siderurgic din Galaţi, a murit, miercuri, zdrobit de banda transportoare a minereului.

GIURGIU. O casă de tip familial în care vor locui zece copii instituţionalizaţi din judeţ a fost inaugurată ieri. Aceasta a fost construită cu sprijinul unui grup de voluntari civili din Italia.

GORJ. Cadrele didactice din învăţământul preuniversitar din judeţ îşi vor încasa salariile cu întârziere, cel mai probabil pe 16 decembrie.

HARGHITA. „Concursul de împodobire a pomului de Crăciun“, la care participă elevi de la şcolile generale din Miercurea-Ciuc, are loc azi, de la ora 12.00, în faţa Magazinului „Tulipán“.

HUNEDOARA. 1.300 de producători au primit autorizaţie să vândă produse de origine animală în pieţele din judeţ, începând cu 1 ianuarie.

IALOMIŢA. Campania de vaccinare împotriva pseudopestei aviare şi a pestei porcine a fost finalizată. În ultimele două luni, au fost vaccinate 830.000 de animale din judeţ.

IAŞI. Primii brazi, care au apărut în pieţele din Nicolina, Alexandru cel Bun şi Hala Centrală din Iaşi, se vând la preţuri cuprinse între 80 şi 200 de lei.

ILFOV. La numai două săptămâni de la reluarea curselor Regiei Autonome de Transport Bucureşti în judeţ, 15 curse vor fi desfiinţate fiindcă sunt ineficiente.

MARAMUREŞ. Gheorghe Ştetco, locuitorul din Borş care a intrat marţi înarmat în Palatul de Justiţie din Baia Mare, a fost arestat ieri de Judecătoria Vişeu de Sus.

MEHEDINŢI. Foarte mulţi locuitori din Drobeta Turnu-Severin, care au primit ajutor guvernamental constând în făină şi zahăr, au vândut produsele la jumătate de preţ.

MUREŞ. În Piaţa Cuza Vodă din Târgu Mureş au fost scoşi la vânzare 300 de brazi argintii, aduşi din Harghita.

NEAMŢ. Aproape 500 de salariaţi vor rămâne fără muncă în următoarele săptămâni. Firmele cele mai afectate de criză sunt Azochim Săvineşti şi Petrotub Roman.

OLT. Un fost ofiţer de jandarmi a fost trimis în judecată, ieri, pentru că a cerut 20.000 de euro pentru a ajuta şase persoane să se angajeze în cadrul Jandarmeriei sau ISU.

PRAHOVA. Astăzi, de la ora 21.30, la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti va avea loc o nouă gală Local Kombat. Cel mai aşteptat meci este cel dintre Cătălin Moroşanu şi canadianul Gary Goodridge. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei.

SATU MARE. Compania Lexra din Satu Mare a inaugurat o staţie modernă de betoane, dotată cu un sistem ecologic de epurare a reziduurilor.

SĂLAJ. Filiala Crucii Roşii va oferi ajutoare pentru 70 de vârstnici din judeţ. Pachetele vor conţine alimente şi obiecte de igienă individuală.

SIBIU. Peste 70 de copii săraci din Sibiu vor beneficia de o campanie care invită cumpărătorii de la hipermarketul Carrefour să ofere cadouri pentru aceştia.

SUCEAVA. Moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe au fost aduse la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

TELEORMAN. 200 de salariaţi de la Donau Chem Turnu Măgurele au protestat, ieri, în faţa prefecturii, împotriva deciziei de concediere în ianuarie a 860 de salariaţi.

TIMIŞ. Azi, de la ora 16.00, la Centrul Babel, copiii vor picta decoraţiuni care vor fi vândute mâine la Târgul Copiilor.

TULCEA. De pe 15 decembrie, Moş Crăciun le va oferi cadouri copiilor, zilnic, între orele 17.00-20.00, în Parcul Personalităţilor din Tulcea.

VASLUI. Târgul cu cadouri de sărbători, deschis la Centrul de Afaceri Vaslui, va avea program de funcţionare până duminică inclusiv.

VÂLCEA. 1.675 de angajaţi din judeţ vor fi disponibilizaţi, din cauza crizei financiare, în următoarea perioadă. Dintre aceştia, 1.100 lucrează în domeniul construcţiilor, 550 la combinatul chimic S.C Oltchim S.A. şi 25 la societatea S.C. Hervil S.A. Nicio altă societate mare din judeţ nu şi-a definitivat încă lista cu disponibilizări.

VRANCEA. Un pensionar a reclamat la Casa de Asigurări că administratorul blocului în care locuieşte şi femeia de serviciu nu îşi achită asigurările de sănătate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite