Irinel Columbeanu şi Ileana Lazariuc au apelat la vrăjitoare - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre serviciile vrăjitoarelor oferite vedetelor, locul în care îşi ţine mobilul Kirstie Alley sau călătoria Monicăi Columbeanu la Los Angeles. Printre alte subiecte, Mugur Mihăescu o duce bine pe timp de criză, iar Kevin Costner va fi tată pentru a şaptea oară.

Irinel Columbeanu şi Ileana Lazariuc au apelat la vrăjitoare. Fie că-şi doresc să afle ce le rezervă viitorul sau chiar să-l schimbe după placul lor, oameni de rând şi vedete, trec pragul vrăjitoarelor. Irinel Columbeanu şi Ileana Lazariuc sunt doar două dintre vedetele care au apelat la vrăjoare pentru a-şi rezolva problemele din viaţa intimă. Contactate, cele mai cunoscute vrăjitoare, Regina Magiei Albe, Maria Câmpina şi fiica acesteia, Sunita, nici nu au confirmat, dar nici nu au negat că cele două vedete au apelat la vrăjitorie, scrie Click.

Kirstie Alley îşi poartă mobilul între sâni.
Un bust generos este nu numai atrăgător, ci şi util, mai ales atunci când ne lipsesc buzunarele. Ne-o demonstrează cu succes actriţa Kirstie Alley, care i-a oferit telefonului său un "loc de cinste" între sânii săi. După participarea la emisiunea "Late Show of David Letterman", fanii s-au îmbulzit în faţa clădirii în care era Kirstie Alley, pentru a obţine un autograf de la actriţa preferată, potrivit Click.

Moni s-a distrat în Los Angeles. În cele opt zile pe care le-a petrecut la Los Angeles, Monica nu a vrut să rateze cu nici un chip o plimbare în Beverly Park, cea mai elegantă şi luxoasă zonă din America. De altfel, ea a şi locuit în cartierul miliardarilor, Beverly Hills. Monica, în perioada petrecută în Statele Unite, a reuşit să se împrietenească cu celebrităţi de la Hollywood şi, în acest fel, să se asigure că va reuşi să îşi construiască o carieră la Hollywood, anunţă Libertatea.

"Garcea"o duce bine pe timp de criză. Încurajat de profitul adus de restaurantul din Bucureşti, Mugur Mihăescu tatoneaza acum şi alte oraşe pentru a deschide noi localuri. Comicul Mugur Mihăescu s-a dovedit inspirat când a investit într-un pub in Bucureşti. Se pare că afacerea este cât se poate de profitabilă, chiar şi acum, când economia e în declin pe toate fronturile, de vreme ce fostul interpret al poliţistului Garcea ia acum în considerare şi alte investiţii de acest gen şi în alte oraşe din ţară, potrivit Cancan.

Kevin Costner va fi tată pentru a şaptea oară. Actorul american Kevin Costner a anunţat, astăzi, că va deveni tătic pentru a şaptea oară. ''Soţia mea va naşte în iunie'', a declarat actorul  în vârstă de 55 de ani. Costner, care a cunoscut gloria cu filmul ''Dansând cu lupii'' în 1990, este căsătorit cu fostul manechin Christine Baumgartner, în vârstă de 35 de ani, cu care mai are doi băieţi, în vârstă de un an, respectiv doi ani, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite