VIDEO Irinel Columbeanu vorbeşte la Realitatea TV doar pe bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu nu a omis să taxeze postul Realitatea TV pentru pentru faptul că nu şi-a onorat datoria pe care o are faţă de el, ca urmare a unui interviu acordat în luna martie.

În urma deciziei magistraţilor de a-i acorda lui Irinel Columbeanu custodia temporară a Irinei, omul de afaceri a fost sunat pentru a intra în direct la Realitatea TV. Întrebat de prezentatoarea Emma Zeicescu ce părere are despre decizia magistraţilor, Irinel Columbeanu a declarat: "Când patronii dumneavoastră se vor hotărî să-şi plătească datoriile către Fundaţia Columbeanu, o să vă dau şi punctul meu de vedere".

Omul de afaceri făcea referire la banii pe care ar fi trebuit să-i primească de la Realitatea TV pentru un interviu. El a fost prezent în platoul RTV pe 29 martie, unde a vorbit despre viaţa sa, dar nu pe gratis, ci a cerut 5.000 de euro, despre care a spus că vor ajunge în contul Fundaţiei Columbeanu. "Mulţumesc RTV că a făcut o donaţie de 5.000 de euro fundaţiei mele, pentru ajutorarea copiilor săraci, ca eu să mă aflu în această emisiune", a spus omul de afaceri în emisiunea respectivă.

Banii nu au fost viraţi nici până în ziua de azi, iar explicaţia postului este că respectivul contract de sponsorizare a fost semnat de directorul RTV Cătălin Popa, dar se pare că acesta nu ar mai fi ocupat postul de director executiv la data semnării contractului.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite