Iată de ce boli poţi suferi, în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiai că există persoane predispuse către anumite afecţiuni în funcţie de zodie? Mai mult, chiar şi modul în care reacţionează atunci când se află la medic este dictat într-o mică măsură tot de astre.

Berbec, predispoziţie la nevralgii

Migrene, nevralgii, insomnii şi leşin: sunt problemele de sănătate cu care se confruntă cel mai des nativele din zodia Berbecului.

Cum reacţionezi la boală: ai o energie excepţională, de aceea lupţi foarte bine cu boala, oricât de gravă ar fi problema. Nu prea ai obiceiul să iei în seamă durerile mici, de aceea te poţi alege cu o suferinţă cronică. Eşti genul de persoană care nu se plânge şi preferă să ascundă suferinţa, datorită spiritului tău luptător, dar şi din cauza mândriei care te caracterizează.

Factori care te îmbolnăvesc: monotonia, lipsa de provocări, problemele existenţiale, planurile neduse la bun sfârşit.

Taur, predispoziţie la afte

Afecţiuni din sfera ORL, afte şi dureri de spate, sunt afecţiunile care le dau cele mai mari bătăi de cap acestor native.

Cum reacţionezi la boală: eşti recunoscută pentru încăpăţânare, fapt care te face să mergi la medic doar în ultima clipă. Şi după ce mergi la un consult, eşti foarte atentă la medicamentele pe care ţi le-a prescris medicul şi le iei doar dacă este absolut necesar. Oricum, ceri părerea mai multor medici până să te apuci de un tratament.

Factori care te îmbolnăvesc: oboseala accentuată, cât şi alimentaţia nesănătoasă îţi pot crea neplăceri. Şi stresul îţi poate aduce unele suferinţe.

Gemeni, predispoziţie la astm

Afecţiuni ale sistemului nervos, dureri articulare, astm, tuse sunt frecvent întâlnite la nativele din Gemeni.

Cum reacţionezi la boală: Gemenii sunt pacienţi dificili, pentru că vor să se facă bine imediat.  În ciuda acestui fapt, uită să-şi ia medicaţia la timp şi au tendinţa să spună că nimic nu este în neregulă cu ei, deşi nu se simt bine. Ai, totodată, tendinţa de a-ţi schimba medicul destul de des.

Factori care te îmbolnăvesc: problemele de sănătate apar după o despărţire sau dacă ai de –a face mai mult timp cu singurătatea. Totodată, ideea de a fi restricţionată de ceva te poate stresa într-atât încât să-ţi afectze sănătatea.

Rac, predispoziţie la afecţiuni oculare

Afecţiuni ale sistemlului digestiv, oculare, cât şi intoxicaţii, cu ele se pot întâlni cel mai des femeile Rac.

Cum reacţionezi la boală: Eşti foarte irascibilă şi nu suporţi pe nimeni în preajma ta. Singura persoană în care ai încredere etse medicul tău de familie, la care mergi înainte de a face investigaţii suplimentare. Atenţie, căci ai şi tendinţa să fii un pic ipohondră.

Factori care te îmbolnăvesc: Marile schimbări, separările, problemele de familie, sunt cele care-ţi pot crea disconfort.

Citeşte aici de ce boli pot suferi restul zodiilor

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite