Horoscopul lunii august. Venus promite femeilor Rac un partener nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suntem în luna tradiţională a vacanţei! Acum, parcă vrem să profităm cât mai mult de vară, de timpul liber, de dragoste. Şi parcă n-ar fi rău s-avem impresia că ştim dinainte ce ne-aşteaptă!

Berbec

Dragoste: O lună plăcută, trăită sub semnul emoţiilor puternice. Întâlnirile şi aventurile nu se lasă aşteptate. Şi, chiar dacă nu mai eşti de ceva vreme celibatară, te comporţi ca o femeie irezistibilă şi provocatoare.

Viaţă socială: Multe schimbări, complicitatea prietenilor şi o atmosferă de zile mari! De toate astea vei avea parte în luna august, pe care vei ajunge s-o vezi, la final, ca pe o perioadă a transformărilor. Să te afirmi este mai uşor ca niciodată!

Taur

Dragoste:
Climatul este destul de tensionat, dar tu rămâi calmă şi surâzătoare. Înarmează-te cu răbdare! Partenerul tău îşi face de cap? Încearcă să ai o atitudine matură. Şi, dacă ai chef de noi începuturi, Venus ţi-ar putea aduce un bărbat şarmant.

Viaţă socială: Un Jupiter foarte prietenos îţi lărgeşte cercul cunoştinţelor. Parcă toate planetele conspiră pentru a te inspira în august. Îţi vin idei pentru proiecte noi. În prim plan se află o viziune pe termen lung şi încrederea ta în viitor.

Gemeni

Dragoste: Ai parte de toată protecţia lui Venus. Luna asta, trăieşti nu foarte convenţional. Într-un fel, poţi spune că ai chef să faci ce n-ai făcut tot anul. Şi dacă nici în august nu e momentul potrivit pentru asta, atunci când?

Viaţă socială: Câştigi de pe urma ideilor tale creative. Imaginaţia ta e debordantă şi astrele te ajută să-ţi pui în aplicare fanteziile. În plus, luptătorul Marte îţi dezvoltă abilităţile comerciale, fie că vinzi sau cumperi. Profită!

Citeşte despre restul zodiilor pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite