Festivalul Summer Well aduce la Bucureşti nume mari din muzica internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Summer Well este "festivalul ca o vacanţă" ce se va desfăşura în perioada 13-14 august. Prima ediţie va avea loc pe domeniul Stirbey din Buftea şi le promite iubitorilor de muzică două zile de concerte, filme, expoziţii şi alte evenimente surpriză pentru toţi cei prezenţi acolo. Organizatorii vor aduce pe scena festivalului zece formaţii, toate numele fiind din aria pop şi rock a scenei muzicale internaţionale.

Sub deviza "un festival ca o vacanţă", Summer Well va aduce pe Domeniul Stirbey din Buftea, în 13 şi 14 august, nume mari din muzica internaţională.

Pentru prima zi, organizatorii au anunţat prezenţa pe scenă a cinci formaţii şi artişti, informează iconcert.ro.

Concertul britanicilor de la Chew Lips va deschide prima zi de Summer Well. Va urma apoi Graffiti6 formată din Jamie Scott (chitarist şi compozitor ce a colaborat cu Alicia Keys şi Kelly Clarkson) şi TommyD (producător ce a lucrat cu Jay-Z, Kanye West, Kylie şi Janet Jackson).

Britanicii de la Mystery Jets vor concerta tot în prima zi a Summer Well 2011, find urmaţii de Noisettes, trupă ce a concertat în România şi anul trecut, la Beck’sperience 2010.

Plan B este ultimul care va concerta în cadrul festivalului în 13 august. Al doilea album din cariera celui mai bine cotat artist britanic al momentului, “The Defamation of Strickland Banks” a reuşit să ajungă pe primul loc în topurile de vânzări din Marea Britanie.

Pentru cea de-a doua zi a festivalului au fost confirmate până acum trei nume.

Alex Clare este primul nume confirmat pentru cea de-a doua zi a Summer Well 2011, fiind urmat de Chapel Club şi The Wombats.

Informaţiile legate de abonametele pentru Summer Well 2011 vor fi disponibile după anunţare line-up-ului complet al festivalului. Pentru acest eveniment nu vor fi disponibile bilete pentru fiecare zi în parte, ci doar abonamente. Transportul Bucuresti-Buftea, tur si retur, va fi asigurat pe toata durata festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite accesul sau şi al copilului la festival).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite