Elevii timişoreni se antrenează virtual ca oameni de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Timişoara se desfăşoară, cu începere de astăzi şi până duminică, ediţia a III-a a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu pentru elevi. Obiectivul acţiunii este

La Timişoara se desfăşoară, cu începere de astăzi şi până duminică, ediţia a III-a a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu pentru elevi.

Obiectivul acţiunii este educaţia antreprenorială şi facilitarea comunicării naţionale şi internaţionale între elevii care învaţă despre lumea finanţelor, prin organizarea unor activităţi economice virtuale.

Târgul este o oportunitate reală pentru simularea de către elevi a încheierii de afaceri şi parteneriate economice naţionale şi internaţionale, participante fiind 106 firme de exerciţiu din 39 unităţi de învăţământ din România şi cinci firme de exerciţiu din Austria, Republica Moldova şi Slovacia.

Firma de exerciţiu este un concept didactic cu obiective educaţionale şi reprezintă un model de simulare a proceselor interne desfăşurate într-o firmă reală şi a relaţiilor sale cu alte firme şi instituţii.

Târgul este organizat de Departamentul de coordonare a firmelor de exerciţiu din MEdC, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Timişoara şi Colegiul Economic "F. S. Nitti" din localitate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite