Elena Cârstea: «Nu am scăpat de durerile de cap» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre problemele de sănătate ale Elenei Cârstea, cura de slăbire practicată de Jennifer Aniston sau incidentul prin care a trecut Ani Creţu. Pritntre alte subiecte, Dan Negru se teme ca va fi arestat, iar Zeffirelli şi-a luat 4 maidanezi.

Elena Cârstea: «Nu am scăpat de durerile de cap». Cântăreaţa Elena Cârstea resimte şi acum urmările operaţiei de îndepărtare a unui anevrism cerebral, la care a fost supusă în urmă cu un an. Chiar dacă, în general, are o stare bună de sănătate, vedeta nu scapă de durerile de cap. „Mă simt destul de bine dar nu mă lasă deloc capul. Am dureri din când în când, lucru normal după o intervenţie pe creier. În ultima perioadă am început să mai şi ameţesc, din cauza căldurii excesive din SUA, dar în rest mă simt excelent", a declarat Elena pentru Click.

Jennifer Aniston slăbeşte cu mâncare de bebeluşi. Jennifer Aniston se pregăreşte deja pentru filmările peliculei "Just Go With It", motiv pentru care a apelat la "antrenorul vedetelor", Tracy Anderson. Pentru a mai scăpa de câteva kilograme, actriţa urmează dieta propusă de Anderson, bazată pe mâncare pentru bebeluşi. Planul de slăbire presupune consumul a 14 porţii de mâncare pasată pe zi, urmate de o cină sănătoasă pentru adulţi, potrivit Click.

Ani Creţu, la un pas de moarte. Actriţa Ani Creţu, de la Vacanţa Mare, a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce un taximetrist a încercat să-i dea o “lecţie” de conduită în trafic. Ieri, pe Calea Moşilor, un şofer de taxi s-a apropiat foarte mult de ea, iar actriţa s-a refugiat între portierele jeepului său, ceea ce i-a salvat viaţa, taximetristul lovind-o uşor în zona şoldului, scrie Libertatea.

Dan Negru se teme ca va fi arestat. Antenistul si-a anuntat toti prietenii si sefii ca sambata va fi in Tiraspol pentru a fi sigur ca, daca se intampla ceva rau, vor sti unde sa-l caute. Vizitele in Republica Moldova si povestile care i-au ajuns la urechi l-au determinat pe Dan Negru sa-si doreasca sa viziteze Tiraspolul, capitala regiunii separatiste Transnistria, scrie Cancan.

Zeffirelli şi-a luat 4 maidanezi. Vedetele din toată lumea se inghesuie să adopte maidanezii pe care ii găsesc pe străzile Capitalei şi in orăşelele din apropierea Bucureştiului. “Campion” în acest domeniu este regizorul italian Franco Zeffirelli, care are acasă, la Roma, patru căţei de la noi din ţară, anunţă Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite