Elena Cârstea: "Am scăpat! Nu mai am nevoie de operaţie" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre problemele de sănătatea ale Elenei Cârstea, dorinţele Angelinei Jolie sau iubitul Andreei Raicu. Printre alte subiecte, Cristina Rus se ţine bine şi însărcinată, iar Jamie Foxx joacă rolul unui un criminal schizofrenic.

Elena Cârstea: "Am scăpat! Nu mai am nevoie de operaţie". Elena Cârstea a trăit vineri unul dintre cele mai dificile momente din viaţa sa. După atâtea probleme, şi o veste bună: nu mai are nevoie de o nouă operaţie pe creier. După operaţia la cap la care a fost supusă în urmă cu şase luni, pentru îndepărtarea unui anevrism cerebral, cântăreaţa a fost vineri la control, la o clinică privată din Miami, scrie Click.

Angelina Jolie pofteşte după iubita lui Johnny Depp.
Angelina Jolie le-a mărturisit prietenilor că s-a îndrăgostit de iubita lui Johnny Depp, Vanessa Paradis. Vedeta din "Tomb Raider", care a recunoscut că este bisexuală şi care creşte alături de Brad Pitt şase copii, lucrează la filmul "The Tourist" cu actorul consacrat Johnny Depp, potrivit Click.

Andreea Raicu nu-şi mai ascunde iubitul. Andreea Raicu se afişează, in sfarşit, cu iubitul ei. După cateva luni de relaţie in care au incercat să ţină totul departe de ochii presei, vedeta Prima TV şi Ciprian Bercea s-au afişat împreună la un eveniment monden. După ce a depăşit momentele dificile după despărţirea de Tudor Chirilă, Andreea Raicu începe, încet-încet, să-şi refacă viaţa. Astfel, la un an şi jumătate după ce şi-au spus adio, timp în care vedeta Prima TV nu s-a mai afişat cu alţi iubiţi, iată că joi ea a fost însoţită de un bărbat la un eveniment monden care a avut loc în Bucureşti, notează Libertatea.

Cristina Rus se ţine bine şi însărcinată.
Despre Cristina Rus s-au scris râuri de cerneală, dar de o bună perioadă artista s-a retras din lumea mondenă. Motivul este bebeluşul pe care urmează să îl aducă pe lume în curând. Chiar dacă blonda mai are puţin şi naşte, asta nu înseamnă că stă sechestrată în casă. Ba, din contră, cântăreaţa a fost văzută, culmea, la o spălătorie auto, scrie Cancan.

Jamie Foxx, un criminal schizofrenic. Actorul american Jamie Foxx va juca rolul unui criminal schizofrenic în thrillerul "Kane & Lynch", inspirat dintr-un joc video. Foxx îl va avea ca partener pe Bruce Willis, iar regia va fi asigurată de Simon Crane. Filmul prezintă povestea lui Kane, interpretat de Bruce Willis, un condamnat la moarte, care, alături de criminalul schizofrenic Lynch, interpretat de Jamie Foxx, are la dispoziţie doar câteva ore pentru a găsi un dispozitiv secret care a fost furat şi care valorează o avere, relatează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite