Elena Udrea divorţează de Cocoş? - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre un posibil divorţ între Udrea şi Cocoş, vedetele nemachiate şi dezvăluirile soţiei lui Liviu Vârciu. Printre alte subiecte, Băsescu a rămas surprins că Syda va deveni secretarul economic al Ambasadei României la Paris, iar femeile din viaţa lui Liviu seamănă foarte mult.

Elena Udrea divorţează de Cocoş?

De câteva zile, în mediile politice circulă o informaţie fierbinte care pare să aibă totuşi un sâmbure de adevăr, potrivit Click. Anume că ministrul turismului, Elena Udrea, îşi pregăteşte în taină divorţul de soţul ei, Dorin Cocoş. Un divorţ care ar dezlega-o de controversatele legături pe care le are actualul ei soţ cu lumea afacerilor şi i-ar netezi calea spre Preşedinţia României în 2014.

Vedetele la control: le recunoaşteţi fără machiaj?


Sunt invidiate de femei, adolescentele îşi creează chip după asemănarea lor, iar bărbaţii le visează, scrie Click. Vedetele îşi pierd însă din farmec seara, în baie, atunci când bureţeii şi demachiantul îndepărtează „masca” frumuseţii pe care au afişat-o de-a lungul zilei.

Liviu Vârciu a jucat la poker ceasul şi telefonul soţiei


După ce a mărturisit că soţul său i-a vândut o parte din bunuri ca să-şi achite datoriile făcute înainte de căsătorie, Adelina dezvăluie pentru Cancan care sunt cauzele care l-au dus pe Liviu aproape de faliment. "Avea datorii la cămătari. Ca să scăpăm de aceste probleme, am acceptat cu bună ştiinţă să-mi vând ceasul Rolex de 10.000 de euro, telefonul Vertu, de 6.000 de euro, şi motorul meu Kawasaki Ninja, de 4.000 de euro, ca să achităm tot şi să începem o viaţă nouă", a povestit Adelina.

Băse, lăsat «mască» de Syda!

Conform unor surse apropiate preşedintelui, Traian Băsescu a rămas surprins de informaţiile publicate de Libertatea,  potrivit cărora Bogdan Ionescu, zis Syda, iubitul Elenei Băsescu, va deveni secretarul economic al Ambasadei României la Paris. Cu acest prilej, şeful statului a aflat că iubitul fiicei sale Elena, Syda, a câştigat concursul pentru postul de secretar economic al ambasadei de la Paris, organizat de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Femeile importante din viaţa lui Liviu Vârciu au trăsături aproape identice

Brunete, ten închis, trupuri de fotomodel, faţa ovală, ochi deschişi şi dantura perfectă. Sunt trăsăturile pe care femeile importante din viaţa lui Liviu Vârciu, cum ar fi Ramona, cea care i-a dăruit o fetiţă, şi Adelina, soţia lui, trebuie să le aibă, scrie Libertatea.



Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite