Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Elan Schwartzenberg care a dezvăluit cum l-a agăţat Mihaela Rădulescu, participanţii la „Dansez pentru tine" care nu sunt foarte talentaţi sau despre tatăl lui Giuliano care îl acuză pe Măruţă că i-a otrăvit copilul. Printre alte subiecte, Belba din Dorobanţi a pus mâna pe Dan Stratan, iar Andreea Mocanu îl urăşte pe Trancă.

Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

Un bileţel cu numărul de telefon strecurat în palmă. Aşa se cuceresc miliardarii. Elan Schwartzenberg a dezvăluit cum a fost agăţat de Mihaela Rădulescu, fosta lui soţie, scrie Click!.„Mihaela m-a agăţat într-o discotecă, punându-mi în palmă un bilet, o hârtie de la bar, pe care scria cu pixul numele şi numărul ei de telefon", a declarat omul de afaceri. Dacă unii bărbaţi s-ar fi simţit jigniţi de tupeul Mihaelei, Elan, dimpotrivă, a apreciat hotărârea de care a dat dovadă cea care avea să-i devină în scurt timp chiar soţie. „ Îmi place să fiu agăţat. O femeie cu iniţiativă este absolut remarcabilă!", a mai spus acesta.

Fetelor, aveţi noroc! Băieţii sunt praf la dans!

Chipeşi şi carismatici, concurenţii celui de-al nouălea sezon „Dansez pentru tine" au fost aleşi pe sprânceană. Din păcate, puţini dintre ei au experienţă într-ale dansului, astfel că va conta mai mult cazul social pe care îl reprezintă, dar şi priza pe care o au la public. Click! scrie că cei opt concurenţi şi-au dat mâna, pentru prima oară, duminică după-amiază, în sala de repetiţii de la Buftea.

Tatăl lui Giuliano îl acuză pe Măruţă: "I-au pus nenorociri în prăjitură!"

Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano, cel mai puternic copil din lume, îi acuză pe cei de la ''Happy Hour'' că i-au ''otrăvit'' băiatul, scrie Libertatea. Invitat în ediţia din 22 februarie a emisiunii ''Happy Hour'', Iulian Stroe (33 de ani) s-a fălit cu Giuliano (5 ani), băiatul său care a intrat în Cartea Recordurilor pentru exerciţiile fizice făcute, dar şi cu Claudio (3 ani), fratele “Micului Hercule”. Când a ajuns însă înapoi în Italia, părintele celor doi musculoşi a început să înjure emisiunea lui Măruţă, relatează Libertatea.

Belba din Dorobanţi a pus mana pe Dan Stratan

Una dintre cele mai cunoscute fete de oraş, care a mai avut relaţii şi cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, iubitul Elenei Băsescu, sau cu fotbalistul Alin Stoica, a luat potul cel mare în materie de barbaţi, punând mâna pe milionarul în euro Dan Stratan. În varsta de 19 ani, Belba din Dorobanţi, aşa cum este cunoscută tânăra care l-a vrăjit pe Stratan, un bărbat de 48 de ani, trăieşte la maxim fiecare clipă petrecută cu noul ei iubit, scrie Cancan.

Andreea Mocanu are tăria să recunoască: «Îl urăsc pe Trancă»

Andreea Mocanu are tăria să recunoască: «Îl urăsc pe Trancă». ''Am obosit. Hai să ne aşezăm''. Acestea sunt cuvintele pe care le auzi cel mai des din gura Andreei Mocanu. Fata care acum trei ani zăcea cu oasele frânte pe caldaramul din faţa blocului lui Răzvan Trancă, medicul pediatru pe care îl acuză că a aruncat-o pe geamul apartamentului său, are acum 21 de ani şi spune că tragedia pe care a trăit-o a maturizat-o nepermis de devreme, scrie Libertatea.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite