Eclipsa totală de Lună din 3 martie ne influenţează starea de spirit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avertizaţi de astrologi, ştim că 2007, anul schimbărilor spectaculoase, este "bogat" în eclipse. Astăzi vom traversa prima eclipsă totală de Lună. Următoarea va fi pe 28 august.

Avertizaţi de astrologi, ştim că 2007, anul schimbărilor spectaculoase, este "bogat" în eclipse. Astăzi vom traversa prima eclipsă totală de Lună.

Următoarea va fi pe 28 august. Vom avea şi două eclipse parţiale de Soare - pe 19 martie şi 11 septembrie. Străbunii noştri aşteptau cu emoţie aceste fenomene astrologice pentru că, deseori, acestea anticipau evenimente negative. Analizată peste timp, eclipsa totală de Lună (care are loc numai când astrul nopţii este în faza de Lună Plină!) reprezintă o răscruce de drumuri, din multe puncte de vedere. În preajma acestui eveniment (înainte şi după, la un interval cuprins între 4-14 zile), emoţiile noastre sunt mai puternice şi vom lua decizii tranşante. Vom scăpa de "o piatră de moară" pe care o purtăm atârnată de sufletul nostru de multă vreme. Asimilăm, în mod cert, noi lecţii de viaţă; ne călim pentru ce va urma. Astrologii ne sugerează să amânăm, pe cât este posibil, schimbările radicale în aceste zile pentru că finalul nu va fi cel aşteptat! Totuşi, dacă ne dominăm emoţiile, putem să retuşăm, la timp, proiecte de succes pentru cariera şi familia noastră.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite