Dieta femeilor ocupate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru alegerea unei diete de succes, fitonutriţionistul Eugen Giurgiu recomandă femeilor ocupate următorul meniu: Luni: mic dejun - un pahar de lapte (1,5 % grăsime) cu trei biscuiţi de

Pentru alegerea unei diete de succes, fitonutriţionistul Eugen Giurgiu recomandă femeilor ocupate următorul meniu:

Luni: mic dejun - un pahar de lapte (1,5 % grăsime) cu trei biscuiţi de secară. Ora 11.00: un fruct sau un baton de cereale; Prânz: un pahar de suc de citrice, un pateu cu brânză nesărată sau ciuperci, o roşie sau un ardei gras; Gustare la ora 16.00: un pahar de suc de citrice şi doi biscuiţi cu susan sau cu mac. Cina: o salată verde sau de crudităţi cu peşte ton, zeamă de lămâie şi doi biscuiţi;

Marţi: mic dejun - 200 ml suc de citrice şi un pateu cu mere; ora 11.00: doi biscuiţi cu lapte degresat. Prânz: o porţie de salată de crudităţi cu măsline şi un ou fiert tare; Gustare la ora 16.00: un pahar de suc de citrice sau un iaurt degresat; Cina: o porţie de orez sau de paste cu suc de roşii şi un pahar de vin roşu.

Miercuri: mic dejun - un pahar de suc de citrice şi un baton de cereale; ora 11.00: un pateu cu mere; Prânz: Sendviş cu şuncă de curcan sau piept de pui la grătar cu frunze de salată verde; Gustare la ora 16.00: un pahar de suc de citrice. Cina: o salată preparată din brânză degresată, o roşie, două felii şuncă de curcan, oţet de mere şi puţin ulei de măsline;

Joi: micul dejun - un baton de secară, un pahar cu lapte degresat şi o linguriţă de unt; Gustare la ora 11.00: un pahar de suc de citrice; Prânz: o porţie de pui la grătar şi un castravete; Gustare la ora 16.00: doi biscuiţi de secară; Cina: o porţie de salată cu cartofi, roşii şi un măr.

Vineri: mic dejun - un pahar cu lapte degresat şi un baton de cereale; Gustare la ora 11.00: un pateu cu mere; Prânz: o chiflă umplută cu roşie, ardei gras, brânză dulce şi puţin cimbru; Gustare la ora 16.00: un baton de cereale; Cina: omletă din două ouă de prepeliţă şi o porţie de salată verde;

Sâmbătă: mic dejun - un sendviş cu şuncă de pasăre, o felie de caşcaval şi un suc de citrice; Gustare la ora 11.00: doi biscuiţi de secară; Prânz: o porţie piept de pui; Gustare la ora 16.00: un iaurt degresat; Cina: 100 g carne de vită cu salată verde asezonată cu suc de lămâie şi ulei de măsline;

Duminică: mic dejun - un pahar de lapte degresat, un baton de cereale, o linguriţă de peltea sau gem de fructe de pădure; Gustare la ora 11.00: doi biscuiţi de secară; Prânz: un sendviş cu şuncă slabă de pasăre, două legume - roşie şi castravete, o lingură de brânză dulce şi una de ulei de măsline; Gustare la ora 16.00: un pahar de suc de citrice; Cina: o porţie de peşte la grătar.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite