Diana are zona zoster, Botezatu genunchii rupţi - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre duelul de la "Dansez pentru tine", ultima aventură a lui Charlie Sheen sau vacanţa Andreei Raicu. Printre alte subiecte, Adelina acuză ameţeli şi dureri atroce de spate, iar Catherine Zeta-Jones a pozat goală la 40 de ani.

Diana are zona zoster, Botezatu genunchii rupţi. “Dansez pentru tine” arată mai degrabă ca un câmp de război şi nu ca un ring de dans. Mâine, la duel, se vor întrece două echipe de accidentaţi. Diana Dumitrescu are zona zoster şi face tratamente împotriva bolii, apărute pe sistem nervos, iar Cătălin Botezatu are răni dechise la genunchi din cauza prizelor ce necesită alunecarea pe genunchi, scrie Click.

Charlie Sheen, prins cu amanta. Starul din "Doi bărbaţi şi jumătate", care are doi băieţi gemeni cu soţia lui Brooke Mueller, a fost surprins că a părăsit clinica de reabilitare, unde primeşte tratament pentru dependenţa de alcool, pentru a se întâlni cu un model de lenjerie intimă. Un vecin al Angelinei Tracy, modelul cu care Charlie se iubeşte, susţine că a văzut-o de câteva ori pe aceasta intrând în apartamentul ei alături de Charlie Sheen, care era deghizat, potrivit Click.

Andreea Raicu a vizitat oraşul de piatră din Iordania.
Andreea Raicu iubeşte călătoriile şi de aceea şi-a propus să "bifeze" pe hartă cât mai multe locuri superbe de care să se bucure. Cea mai recentă "cucerire" este Iordania, Petra, mai exact, una dintre cele şapte minuni ale lumii. Petra este un oraş de piatră, un loc cu valoare arheologică deosebită situat în sudul Iordaniei, notează Libertatea.

Adelina acuză ameţeli şi dureri atroce de spate. Soţia lui Liviu Varciu, Adelina, a început să se simtă din ce în ce mai rău după cele două apariţii televizate pe care le-a avut, marţi, în emisiunile trustului Intact. Deşi ar fi trebuit să efectueze un nou set de analize medicale, în urma cărora ar fi aflat dacă va fi supusa unei intervenţii laparoscopice, nu este exclus ca Adelina să o fi făcut deja, notează Cancan.

Catherine Zeta-Jones a pozat goală la 40 de ani. Actriţa Catherine Zeta-Jones a declarat într-un interviu recent că este mândră de corpul ei şi că nu are nicio problemă cu nuditatea, în ciuda faptului că a evitat să se dezbrace în filmele în care a fost distribuită, informează Libertatea. Actriţa galeză a dovedit recent că nu este o puritană şi a acceptat să pozeze nud pentru revista americană Allure.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite