Cristea a dus-o pe Bianca în Bulgaria - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre plimbarea lui Cristea şi a Biancăi în Bulgaria, cum se comportă vedetele la prezentările de modă, iar Liviu Vârciu şi-a verificat soţia la spital. Printre alte subiecte, Vâlcan a filmat scene de sex în Egipt, iar trupa «French Kiss» a mimat sexul, cu Biblia în mână.

Cristea a dus-o pe Bianca în Bulgaria

Nu admit că au o relaţie, dar sunt de nedespărţit. Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea au dat o fugă sâmbătă seară la un restaurant din Ruse, în Bulgaria, pentru o cină romantică. Un cititor Cancan a dat nas în nas cu blonda şi fotbalistul într-o benzinărie din Giurgiu, unde aceştia se opriseră să alimenteze. Blonda şi dinamovistul au fost însoţiţi, în scurta lor plimbare, de prietena Biancăi, Lavinia. "Suntem doi oameni normali, facem lucruri normale", a comentat Bianca, întrebată de escapada din Bulgaria. "Nu dau explicaţii nimănui, pentru că sunt un bărbat liber", a completat-o, sec, Adrian.

«Bianca dă ţepe, Marina pătează hainele, Vandici este dificilă!»

Prin mâinile lui Adrian Pescariu, stilistul cunoscut în cercurile mondene sub numele de Caramel, trec săptămânal, cele mai cunoscute vedete de la noi. Acesta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum se comportă fetele în culise şi care dintre ele are aere de divă. „Bianca mi-a dat o dată ţeapă pe motiv că îi era rău. Dina este mai dificilă. murdăreşte hainele şi strică accesoriile. Ilinca Vandici a prezentat pentru mine o singură dată. Nu ştiu dacă e crăcănată sau nu, chiar nu m-am uitat, dar nu-mi place caracterul ei", a spus Pescariu.

Vâlcan, scene de sex în Egipt

Plaja de la Marea Roşie, apus de soare, valuri agitate. Acesta a fost decorul primelor scene de amor pe care sex-simbolul Radu Vâlcan le-a filmat cu Mădălina Drăghici. Cei doi fac echipă în noul serial-eveniment de la Acasă TV, care va începe în toamnă, însă până atunci, au filmat un videoclip de promovare. Filmările videoclipului au avut loc în urmă cu o lună, în însoritul Egipt, iar Radu şi Mădălina s-au sărutat şi s-au atins pentru prima dată, scrie Click.

Liviu Vârciu şi-a verificat soţia la spital

La câteva ore după ce s-a întors din Turcia, unde a fost în vacanţă, Liviu Vârciu s-a deplasat la spitalul unde se afla internată Adelina, soţia sa, dorind să vadă cu ochii lui actele doveditoare ale sarcinii extrauterine ale acesteia. Internată de urgenţă vineri dimineaţă, după ce a avut sângerări şi a făcut temperatură, bruneta s-a trezit la spital cu Liviu Varciu. "După ce personalul medical i-a confirmat faptul că sarcina Adelinei există şi că ea ar putea fi operată luni, Liviu a plecat valvârtej din spital", a marturisit pentru Libertatea Elena, prietena manechinului

Trupa «French Kiss» a mimat sexul, cu Biblia în mână

Trupa de show-uri erotice French Kiss a pus în scenă, sambătă seara, un spectacol unic, în Clubul Dovinot din Mihăileşti (judeţul Giurgiu). Unul dintre cele mai bulversante momente ale show-ului a fost “Apocalipsa”, în  cadrul căruia s-a folosit Biblia, iar fetele au fost costumate în demoni. Chiar dacă la mijloc era un obiect cu valenţe sfinte, cum e Biblia, dansatorii nu s-au sfiit să mimeze o partidă de sex care i-a lăsat pe cei din public cu gura căscată, scrie Libertatea.




Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite