Concurs pentru lectorate în China, Slovacia sau India

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii români care vor să devină lectori de limba română în China, Slovacia sau India pot aplica până pe 13 martie pentru unul dintre posturile scoase la concurs de Institutul Limbii

Profesorii români care vor să devină lectori de limba română în China, Slovacia sau India pot aplica până pe 13 martie pentru unul dintre posturile scoase la concurs de Institutul Limbii Române.

Cursurile de limba română vor fi ţinute în universităţi din ţările mai sus-amintite în anul universitar 2007-2008. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Limba şi Literatura Română, să fie cadre didactice din sistemul învăţământului acreditat şi să aibă contract de muncă pe durată nedeterminată. De asemenea, profesorii trebuie să aibă experienţă didactică de minimum opt ani la catedra în specialitatea principală şi gradul I didactic.

Pe lângă cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională, candidaţii trebuie să ştie şi limba ţării respective. Dosarele de concurs trebuie să conţină obligatoriu: o cerere de înscriere la concurs; o fotocopie după diploma de absolvire a facultăţii; curriculum vitae în limba română şi într-o limbă de circulaţie internaţională; o listă de lucrări publicate; o fotocopie după certificatul de gradul I şi un proiect în legătură cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare şi aprobarea Inspectoratului şcolar general sau a conducerii instituţiei unde lucrează candidatul.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite