Chioşcarii, în război cu Primăria sectorului 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o sută de chioşcuri de ziare vor fi ridicate de pe raza sectorului 2. Razia edililor de sector a început ieri, când de pe trotuarele din intersecţia Doamna Ghica şi de la Bucur Obor au fost ridicate 10 astfel de tonete.

Proprietarii chioşcurilor susţin că măsura luată de primărie este abuzivă. „Am fost anunţaţi în urmă cu două săptămâni că ni se vor ridica tonetele pentru că sunt amplasate ilegal şi pentru că nu le-am modernizat“, a spus Elena Anastasie, patroana Arpec Impex SRL, care a rămas fără chioşcurile de la Bucur Obor.

Femeia susţine că reprezentanţii primăriei de sector au trimis-o la Primăria Capitalei, şi invers, pentru a-şi obţine avizele. „M-au plimbat până a expirat termenul“, a mai spus patroana. Reprezentanţii Primăriei sectorului 2 susţin că patronii chioşcurilor de ziare au fost anunţaţi din timp că se vor ridica tonetele amplasate ilegal. „Ştiau de mult timp de acţiunea noastră şi au avut timp până acum să facă o cerere la Primăria Capitalei pentru a obţine aviz“, a spus Anatol Albu, purtătorul de cuvânt al Primăriei sectorului 2.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite