Cafeaua scade riscul de Parkinson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care provin din familii cunoscute cu Parkinson, dar care beau cafea sau fumează sunt mai puţin predispuse să dezvolte boala Parkinson. Cercetători americani, autori ai studiului, nu

Persoanele care provin din familii cunoscute cu Parkinson, dar care beau cafea sau fumează sunt mai puţin predispuse să dezvolte boala Parkinson. Cercetători americani, autori ai studiului, nu susţin că fumatul şi cofeina protejează împotriva bolii Parkinson. Ei spun că informaţiile obţinute în urma studiului oferă detalii despre felul în care mediul în care trăieşti afectează genele care generează boala. Dr. William Scott de la Universitatea de Medicină din Miami, care a condus studiul, a spus că rezultatele indică foarte clar că scăderea cantităţii de dopamină din creier este specifică bolii Parkinson. Alţi cercetători au notat că atât fumatul, cât şi consumul de cafea pot scădea riscul de Parkinson.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite