Burse private oferite la târgul de educaţie RIUF 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important târg cu oferte educaţionale pentru tineri, Romanian International University Fair (RIUF) 2008, îşi va deschide porţile pe 15 martie. Fundaţia "Dinu Patriciu" va participa

Cel mai important târg cu oferte educaţionale pentru tineri, Romanian International University Fair (RIUF) 2008, îşi va deschide porţile pe 15 martie. Fundaţia "Dinu Patriciu" va participa la ediţia din acest an cu programe de burse private.

"Credem că educaţia, în toate formele ei, este o prioritate, iar orice investiţie pentru o educaţie temeinică şi continuă este o investiţie pentru viitorul nostru, al tuturor. Decizia de participare este cât se poate de firească, având în vedere faptul că RIUF se adresează aceluiaşi public-ţintă ca şi programele pe care le derulăm", a declarat preşedinta acestei fundaţii, Tincuţa Baltag (foto).

Fundaţia "Dinu Patriciu" desfăşoară în acest moment două programe de burse private adresate elevilor, studenţilor, masteranzilor şi celor care urmează studii doctorale, dar care au o situaţie materială modestă.

Burse pentru întreg anul şcolar

Prin programul "Inventează-ţi viitorul", Fundaţia acordă 5.000 de burse a câte 200 de lei/lună elevilor de liceu şi 500 de burse a câte 300 lei/lună studenţilor. Bursele se acordă pe perioada anului şcolar/universitar (nouă luni), cu posibilitatea prelungirii pentru anii şcolari următori.

Data-limită pentru depunerea dosarelor este 31 martie. Programul "Orizonturi deschise" se adresează tinerilor care doresc să urmeze programe de master sau doctorat în universităţi de prestigiu din lume. Programul oferă 100 de burse în valoare de până la 15.000 USD pe an, atribuite pe întreaga durată a programului şi în măsură să acopere total sau parţial cheltuielile de şcolarizare şi de subzistenţă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite