Bucatele gatite la "Gaudeamus" si-au pierdut gustul, iar preturile au luat-o razna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici o saptamana dupa ce premierul Adrian Nastase a luat pranzul la Cantina-restaurant "Gaudeamus" din Iasi (situata in campusul universitar "Titu Maiorescu"), calitatea mancarii a scazut

La nici o saptamana dupa ce premierul Adrian Nastase a luat pranzul la Cantina-restaurant "Gaudeamus" din Iasi (situata in campusul universitar "Titu Maiorescu"), calitatea mancarii a scazut considerabil, iar preturile au inceput sa o ia razna. Interesant este ca, abia dupa plecarea premierului, usile greoaie din fier masiv de la intrarea in cantina au fost inlocuite cu termopane (de culoare rosie). Daca premierul a servit, pe 1 octombrie, doua feluri de mancare evaluate la un pret studentesc, de 33.000 de lei (desi persoanele din afara Universitatii "Al. I. Cuza" ar trebui taxate cu 60% peste preturile afisate), costurile meniului cresc exponential, dupa criterii necunoscute consumatorilor. Media ultimelor zile oscileaza, spun studentii care vin la "Gaudeamus", intre 2.000 si 5.000 de lei per produs gatit in bucatarie. Clientii cantinei, unii care au servit pranzul cu premierul Nastase, reclama calitatea bucatelor din ultimele zile. Acestia spun ca mancarea are in continuare aspect imbietor, dar a devenit fada. In plus, dupa afisele lipite langa casele de marcat, preturile sunt valabile exclusiv pentru studentii Universitatii "Al. I. Cuza", insa, din motivul ca nu exista legitimatii sau cartele, la "Gaudeamus" mananca la preturi studentesti persoane inscrise in alte universitati de stat sau private, diversi salariati si taximetristi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite