Breton înalt şi tonuri roşiatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţele se apropie de final, iar aspectul părului a început din nou să ne preocupe. Stiliştii au pregătit câteva recomandări pentru coafura noastră din sezonul care urmează. Bretonul şi tonurile arămii sunt la putere. În cazul părului lung trebuie evitate cocurile conservatoare în favoarea unor pieptănături lejere, aparent dezordonate.

Pentru a afla cum să ne purtăm părul în următorul anotimp, am stat de vorbă cu câţiva specialişti. „Recomand tonurile roşiatice spre arămiu. Arămiul este în mod clar o culoare sexy", spune Bogdan Mirică, trainer Londa Professional la  salonul The Studio.

Stilista Gina Oroş de la Laura's Luca Beauty Studio se declară în favoarea tunsorilor asimetrice. „Se poartă atât tunsorile asimetrice cu vârfuri texturate, cât şi cele bob mai clasice sau tunsorile scurte şi franjurate", este de părere Gina.

Dacă ţi-era teamă de culorile puternice, chiar şi de nuanţele extravagante, Corina Dumitru de la Delights Salon dă undă verde tuturor nebuniilor care ne trec prin cap. „În acest an sunt de actualitate atât părul blond cu reflex auriu sau arămiu, cât şi culorile naturale sau culorile închise sau, de ce nu, chiar şi culorile extravagante", recomandă stilista.

Cum purtăm bretonul

Vedete precum Rihanna sau Victoria Beckham au renunţat la clasicul bob pentru o variantă şic, cu ceafa tunsă scurt şi toată lungimea părului concentrată în faţă, dar mai ales pentru culori tari.

Bretonul îşi retrăieşte altă perioadă de glorie, dar cum să-l purtăm acum? „Recomand bretonul puţin asimetric. Pe lângă faptul că este în vogă, este şi practic. Poţi să îl aranjezi într-o parte când nu vrei să îţi intre în ochi", este de părere stilistul Bogdan Mirică.

„Modelez bretonul în funcţie de forma feţei şi restul tunsorii. Dacă tunsoarea permite, pentru a fi în ton cu noile trenduri, prefer ca bretonul să fie cât mai lung", ne sfătuieşte stilistul Gina Oroş.

" Recomand bretonul puţin asimetric. Pe lângă faptul că este în vogă, este şi practic. Poţi să îl aranjezi într-o parte când nu vrei să îţi intre în ochi."
Bogdan Mirică
trainer la salonul The Studio

" În acest an este de actualitate atât părul blond cu reflex auriu sau arămiu, cât şi culorile naturale sau culorile închise sau, de ce nu, chiar şi culorile extravagante. "
Corina Dumitru
stilist la Delights Salon

Click pe foto pentru a mări si a vedea recomandările specialiştilor

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite