Bianca Drăguşanu, sătulă de Cristea - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu presa, tratarea cearcănelor cu acid hialuronic sau interpretarea melodiilor cântăreţei Whitney Houston. Printre alte subiecte, Bianca l-a prezentat pe Cristea tatălui său, iar Amy Winehouse ar putea avea propriul muzeu.

Bianca Drăguşanu, sătulă de Cristea. După ce în presă s-a scris că Bianca Drăguşanu s-a mutat în apartamentul lui Adi Cristea, asistenta lui Capatos a declarat pentru www.antena1.ro, că s-a săturat să apară în presă cu acest subiect. "De acum nu spun decât atât: NO COMMENT! Şi asta pentru că m-am săturat. Orice spun, se interpretează, aşa că prefer să nu mai spun nimic. În plus, viaţa mea privată mă priveşte exclusiv şi nu am nevoie să tot apar în presă cu ceea ce fac după orele de muncă", a declarat Bianca, citată de Click.

Mihai Mitoşeru şi-a tratat cearcănele cu acid hialuronic.
Divele autohtone nu sunt singurele cliente ale cabinetelor de chirurgie plastică. Mihai Mitoşeru a apelat şi el la beneficiile unor astfel de intervenţii şi nu se sfieşte să recunoască. Invitat la "Un show Păcătos" pentru a discuta pe seama operaţiilor estetice nereuţite, Mitoşeru a mărturisit că el a apelat la injecţiile cu acid hialuronic pentru ameliorarea cearcănelor, fiind foarte mulţumit de rezultat, potrivit Click.

Whitney Houston nu-şi mai poate cânta melodiile. După mai bine de un deceniu, Whitney Houston a susţinut primul său concert în Londra, lăsându-i puţin impresionaţi pe cei care, odată, au fost fanii săi înfocaţi. Cântăreaţa a avut dificultăţi în a atinge notele înalte care au consacrat-o, având o prestaţie care i-a nemulţumit pe câţiva fani atât de mult, încât au părăsit concertul şi au cerut banii pe bilet, potrivit Click.

Bianca l-a prezentat pe Cristea tatălui său. Bianca şi Adrian Cristea nu au mers degeaba intr-o excursie prin judeţul Hunedoara. Duminică seară, frumoasa blondă şi-a prezentat iubitul tatălui ei, Radu Drăguşanu, maseurul echipei Jiul Petroşani. Bianca şi Adrian Cristea nu au mers degeaba intr-o excursie prin judeţul Hunedoara. Duminică seară, frumoasa blondă şi-a prezentat iubitul tatălui ei, Radu Drăguşanu, maseurul echipei Jiul Petroşani, scrie Libertatea.

Amy Winehouse ar putea avea propriul muzeu.
Artistul Sam Shaker o cunoaşte pe Amy Winehouse încă de dinainte ca aceasta să devină o vedetă internaţională. Totuşi, ea l-a rugat în calitate de prieten să o deseneze de câteva ori, însă lui Sam i-a plăcut s-o ilustreze pe Amy, motiv pentru care acum are o întreagă colecţie de picturi ale cântăreţei. Amy a fost atât de emoţionată de cele 14 picturi, încât acum i-a comandat lui Sam încă şase, pentru care îl va remunera corespunzător, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite