Bianca Drăguşanu, consolată de fostul iubit - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre perioada de depresie a Biancăi Drăguşanu, cele zece porunci ale Angelinei către Brad sau cererea în căsătorie a Christinei Applegate. Printre alte subiecte, Sergiu Nicolaescu l-a făcut KO pe Lucian Mândruţă, iar Toni Braxton dansează provocator la bară.

Bianca Drăguşanu, consolată de fostul iubit. Bianca Drăguşanu a trecut peste perioada de depresie, în urma despărţirii de Cătălin Botezatu, cu ajutorul fostului iubit, omul de afaceri Sami Mahmoud. Cei doi sunt nedespărţiţi de mai bine de trei ani, şi au păstrat legătura chiar şi în perioada în care top-modelul avea o relaţie cu Bote, scrie Click.

Cele zece porunci ale Angelinei către Brad. Cel mai sexy bărbat de la Hollywood, Brad Pitt, nu o mai atrage pe Angelina Jolie. E şi firesc pentru că diva e un adevărat tiran căreia cu greu îi mai intri în voie. Angelina Jolie i-a dat recent un ultimatum lui Brad Pitt să-şi facă o operaţie estetică pentru eliminarea ridurilor. Dacă nu se va supune acestei dorinţe insistente a ei, diva îl va părăsi, potrivit Click.

Christina Applegate a fost cerută în căsătorie. Actriţa Christina Applegate, vedeta din serialul “Familia Bundy” şi-a anunţat logodna cu iubitul ei, muzicianul Martyn Lenoble, cu care are o relaţie de doi ani. Actriţa se pare că a primit inelul de Ziua Îndrăgostiţilor, însă a păstrat secretul până acum, când vestea a fost confirmată chiar de reprezentantul ei, potrivit Libertatea.

Sergiu Nicolaescu l-a făcut KO pe Lucian Mândruţă. Sergiu Nicolaescu a fost invitat în cadrul emisiunii lui Lucian Mândruţă şi a participat la o partidă ad hoc de box cu moderatorul emisiunii "Pâine şi Circ". La cei 80 de ani ai săi, regizorul român i-a oferit o lecţie de box prezentatorului de la Antena 1. Nicolaescu a intrat în jocul lui Mândruţă şi a intrat în ring alături de aceasta, arătând că şi la  o vârstă înaintată se mişca bine, relatează Cancan.

Toni Braxton dansează provocator la bară. Toni Braxton revine în atenţia publicului cu un nou videoclip hot intitulat "Hands Tied". Clipul a fost regizat de Billie Wooruff. Melodia face parte de pe albumul "Pulse" care va fi lansat pe 4 mai. Albumul trebuia iniţial să fie lansat în luna februarie dar cântăreaţa a decis să amâne lansarea după ce mai multe piese au apărut pe internet, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite